Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Cs si hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[O.C]->Servet

CSD Cs si hakkında

Mesaj gönderen [O.C]->Servet »

Cs ye girerken karşımıza gelen servera bağlanıyor ekranını nasıl kapatırım? benim çok canımı sıkan birşey.birde bu oyunda yazıların üstüne gittiğmizde çıkan tik tik sesini nasıl kaldırırız veya nasıl değiştiriz? birde ben bu oyununuza bazı model dosyaları atsam csgo modelleri yani sıkıntı yaratırmı? / 8-) / :ct: /seviliyorsunuz CS DURAGİ Ekibi\ 8-) \ :ct: \

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

KARIŞIK

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Csye giriş yaptığın zaman sunucuya yönlendirmesi csduraginin cssi ile alakali. Csgo silahlarini cs 1.6 silahlari ile deişmek istiyor isen dosya konumundan kendi cs 1.6 modellerinin isimlerindeki dosyalari silerek ve csgo silahlarinida sildigin modellerin ismini yaparsan csgo silah modeli olmuş olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[O.C]->Servet

KARIŞIK

peki anladımda o dediğin cs duragin cs sindeki oyuna çıkan servera bağlanıyor ekranı nasıl kapanır? kapanmasada sorun yokta söyleyeyim dedim.birde şu cs de menüdeki yazılara çıkan ses varya tik tik tik diye onu nasıl kaldırırız hocam?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

KARIŞIK

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Valla bütün bilgim bu :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[O.C]->Servet

KARIŞIK

tm eyw knk.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

KARIŞIK

Mesaj gönderen ShooTeR »

[O.C]->Servet yazdı: Pzr Eki 27, 2019 10:16 pm Cs ye girerken karşımıza gelen servera bağlanıyor ekranını nasıl kapatırım? benim çok canımı sıkan birşey.birde bu oyunda yazıların üstüne gittiğmizde çıkan tik tik sesini nasıl kaldırırız veya nasıl değiştiriz? birde ben bu oyununuza bazı model dosyaları atsam csgo modelleri yani sıkıntı yaratırmı? / 8-) / :ct: /seviliyorsunuz CS DURAGİ Ekibi\ 8-) \ :ct: \
CSD cssine sağ tık yapın orada +connect dm.csduragi.com yazar orayı silin "xx" kısmına kadar ve sunu ekleyin -nomaster -game cstrike
yani böyle olucak.

Kod: Tümünü seç

"C:\Program Files (x86)\csduragics16\hl.exe" -nomaster -game cstrike
bunu yapın csye girince otomatik servera girmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

KARIŞIK

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

istediğin modeli yükleyebilirsin. Bu csdyi etkilemez. Zaten harici model yükleyen sunucuların modelleri harici olarak inmektedir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

KARIŞIK

Mesaj gönderen PouexOfficial »

ShooTeR yazdı: Pzr Eki 27, 2019 11:05 pm
[O.C]->Servet yazdı: Pzr Eki 27, 2019 10:16 pm Cs ye girerken karşımıza gelen servera bağlanıyor ekranını nasıl kapatırım? benim çok canımı sıkan birşey.birde bu oyunda yazıların üstüne gittiğmizde çıkan tik tik sesini nasıl kaldırırız veya nasıl değiştiriz? birde ben bu oyununuza bazı model dosyaları atsam csgo modelleri yani sıkıntı yaratırmı? / 8-) / :ct: /seviliyorsunuz CS DURAGİ Ekibi\ 8-) \ :ct: \
CSD cssine sağ tık yapın orada +connect dm.csduragi.com yazar orayı silin "xx" kısmına kadar ve sunu ekleyin -nomaster -game cstrike
yani böyle olucak.

Bu sistem onceden çalışıyordu şuan direk exeye gömülmüş artık yapılmıyor otomatik girişi kapatamıyosunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

KARIŞIK

Mesaj gönderen ShooTeR »

PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 1:25 am
yani böyle olucak.

Bu sistem onceden çalışıyordu şuan direk exeye gömülmüş artık yapılmıyor otomatik girişi kapatamıyosunuz.
Ben kapatıyorum maalesef ki :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

KARIŞIK

Mesaj gönderen PouexOfficial »

ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:13 pm
PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 1:25 am

yani böyle olucak.

Ben kapatıyorum maalesef ki :)
Sen önceden indirdigin için şimdiki sitedeki güncel olanında bu işlem yapılmıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala