Oyuncu fragları ( ölme,öldürme) değişmeden oyun içinde yalnızca takım skorlarının sıfırlanabileceği bir eklenti yapılabilir mi ?
Sunucumuzda bayrak kapma modu olduğundan bayrak skorlandığında takım skorları artmaktadır. Restart atıldığında bazı oyuncular tepki gösterebiliyor. Bunu engellemek için oyuncu fraglarına dokunulmadan takım skorları sıfırlanabilecek şekilde ayarlanırsa harika bir iş olur. Böylece bayrak kapma moduna yeni bir soluk getirerek takım skorlarının belli sayıya ulaşıldığında kazanan takıma ödül sistemi devreye sokulabilir.
İlgilenip yapabilecek arkadaşın şimdiden ellerine sağlık.
Sadece Takım Skorunu Sıfırlama
Moderatör: Moderatörler
-
CivilEngineer
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Birkaç deneme yaptım sunu bir dener misinCivilEngineer yazdı: Pzr Eki 27, 2019 4:34 pm Oyuncu fragları ( ölme,öldürme) değişmeden oyun içinde yalnızca takım skorlarının sıfırlanabileceği bir eklenti yapılabilir mi ?
/sifirla
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
public plugin_init()
{
register_plugin("Takim Skoru","1.0","F.T.H")
register_clcmd("say /sifirla","SkorSifirla")
}
public SkorSifirla(id)
{
if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN)
return
rg_update_teamscores(-get_member_game(m_iNumCTWins),-get_member_game(m_iNumTerroristWins),true)
client_print_color(0,0,"^3Takim Skorlari Sifirlandi")
/*
Diger alternatifler
set_member_game(m_iNumTerroristWins, 0)
set_member_game(m_iNumCTWins, 0)
emessage_begin(MSG_BROADCAST, get_user_msgid("TeamScore"))
ewrite_string("TERRORIST")
ewrite_short(0)
emessage_end()
emessage_begin(MSG_BROADCAST, get_user_msgid("TeamScore"))
ewrite_string("CT")
ewrite_short(0)
emessage_end()
*/
}| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Pasif halde olan denemeleri denemiştim ama en üstteki hali aklıma gelmedi çalıştı teşekkürler hatta en üsttekini de denedim de bu şekilde denemedim
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
CivilEngineer
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Tekrardan çok teşekkür ederim, gerçekten sunucumuza inanılmaz güzel katkısı olacak bir eklenti olacak. Yapacağımız güncelleme ile çok güzel bir adım atmış olacağızF.T.H yazdı: Pzr Eki 27, 2019 7:36 pmBirkaç deneme yaptım sunu bir dener misinCivilEngineer yazdı: Pzr Eki 27, 2019 4:34 pm Oyuncu fragları ( ölme,öldürme) değişmeden oyun içinde yalnızca takım skorlarının sıfırlanabileceği bir eklenti yapılabilir mi ?
/sifirla
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Takim Skoru","1.0","F.T.H") register_clcmd("say /sifirla","SkorSifirla") } public SkorSifirla(id) { if(~get_user_flags(id) & ADMIN_BAN) return rg_update_teamscores(-get_member_game(m_iNumCTWins),-get_member_game(m_iNumTerroristWins),true) client_print_color(0,0,"^3Takim Skorlari Sifirlandi") /* Diger alternatifler set_member_game(m_iNumTerroristWins, 0) set_member_game(m_iNumCTWins, 0) emessage_begin(MSG_BROADCAST, get_user_msgid("TeamScore")) ewrite_string("TERRORIST") ewrite_short(0) emessage_end() emessage_begin(MSG_BROADCAST, get_user_msgid("TeamScore")) ewrite_string("CT") ewrite_short(0) emessage_end() */ }
| Link: | |
| Linklerini gizle |