Panel Sikintisi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 91
Panel Sikintisi
Merhaba Ben Mahmut Şahan Finasbanktan Ödeme Yaptim Siz Ödemeyi Panel Kabul Etmediniz Benim Başka Hesabim Yok Yardimci Olurmusunuz !!!
Link: | |
Linklerini gizle |
Panel Sikintisi
Ödeme yapılan panelin TC Kimlik numarası ile ödeme yapılan TC Kimlik numarası eşleşmesi gerekmektedir. Bu şart Hesap Numaraları ekranında Büyük puntolar ile belirtilmiştir.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Panel Sikintisi
Kendi adınıza panel açıp bildirim yapın, ücret o hesaba eklenir.
http://www.csduragi.com/hesapolustur.html buradan kendi hesabınızı oluşturabilirsiniz
http://www.csduragi.com/hesapolustur.html buradan kendi hesabınızı oluşturabilirsiniz
Linklerini gizle |
-
Panel Sikintisi
Hesab Acma İçin tc numaram olmuyor Daha önce Hasabim Varmi Bilmiyorum Bakarmisiniz Hesab Olusturdum Tc kabul Etmiyor !!!
Linklerini gizle |
Panel Sikintisi
Düşündüğüm kişi isen daha iyi bir üslup ile yazmanı tavsiye ederim "Botcuk"Mahmut Şahan yazdı: Sal Eki 22, 2019 12:33 pm Hesab Acma İçin tc numaram olmuyor Daha önce Hasabim Varmi Bilmiyorum Bakarmisiniz Hesab Olusturdum Tc kabul Etmiyor !!!

Linklerini gizle |
-
-
Panel Sikintisi
Ben Tc Numaramla Panel Oluşturamazken Ayni Zamanda Hesabta Bulamıyorum Rica Ederim Yetkililerden Benim Tc Adimi Kayit Bilgilerim Varmi Sorgulasinlar Fb mesaj Atacagim
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 44
Panel Sikintisi
ne bu emir baki konuşma tarzı ? Rica etmek varken her yerde ünlem filan hayırdır zaten hatalı kişi siz siniz bide emir baki konuşuyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Panel Sikintisi
Küsüra bakmayin Emir Vaki degil arica ben a sosyal bir insanim Ve sız Aslında Hatlı konuşuyorsunuz
Linklerini gizle |