Panel Sikintisi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 91
Panel Sikintisi
Benim Sorunum Cözülmesini istiyorum Ben Magdur olmak istemiyorum Sizden Ricam Bir yardim edin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 44
Panel Sikintisi
Türkçe'nizden belli oluyor, kurallar katı ve herkes için geçerlidir banka üzerinden yatıracak iseniz açıklama bölümünde panelin tc numarasını yazmak zorundasınız yoksa yatıran tc numarasına bakılır oda yoksa para iade edilmez bu kadar basit. Ömer beye helal olsun iyi dayanıyor size.Mahmut Şahan yazdı: Sal Eki 22, 2019 6:27 pm Küsüra bakmayin Emir Vaki degil arica ben a sosyal bir insanim Ve sız Aslında Hatlı konuşuyorsunuz
Linklerini gizle |
Panel Sikintisi
Sorunlarınız ile ilgili wp destek hattından ya da facebook adreslerinden iletişimde bulunabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Panel Sikintisi
Yav sakin emirli konusan felan yok. Hepiniz sistemi biliyorsunuz adam yeni öğrenecek. Para yatırmış, ortada kaybolmasin diye endişeleniyor sadece ve biraz da Türkçesi kötü. CSDurağı işini halleder kardeşim sen sadece mesajlarını kontrol et. [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 91
Panel Sikintisi
ZombiePlagueX' kardeşim bazi şeyler insanlar için görmezden gelinir ayni şekilde bu kez ben geliyorum iyi oyunlar size
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Panel Sikintisi
Sizinle ne yapmanız gerektiği konusunda facebook sayfasından iletişime geçilmiş.
İstenilenilen bilgileri oradan verin, kontrol edelim
İstenilenilen bilgileri oradan verin, kontrol edelim
Linklerini gizle |