Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

JCTF reapi versiyon

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

JCTF reapi versiyon

Mesaj gönderen nexogaming »

SCTF isminde olduğu gibi simple sadece bayraklar koyulmuş, JCTF her mapın base noktasına buy zone atıyor SCTF de india snow mapları oynanamıyor CS DM gibi buy menusu gerekiyor bende o şekilde istemiyorum. Sunucunun yetkili kişileri bilgi verebilirse sevinirim JCTF reapi versiyonunun uyuşmamasındaki problem nedir?

Ayrıca çoğu makine firması solid catia kullanmakta. Autocad'in 3 boyutlu versiyonu olmasına karşın ağırlık 2 boyut teknik çizimde kullanılıyor olması. Solidworks'ü tam anlamıyla bilen biri diğer programları kullanmakta sıkıntı çekmez zaten ana mantık aynıdır. Bu sebeple autocad öğrenmeyi düşünmedim düşünmüyorum da

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

JCTF reapi versiyon

meta list'den çalışan modullere baktım reapi mevcut ancak rehlds ve regamedll mevcut degıl sunucuda bunlar mevcut olup serverda mı yoktur. Mevcut web Ftp ile bunları yukleme durumum sanırsam yok nasıl bir çözüm üretebiliriz ? @ÖmeR TeLLi @Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

JCTF reapi versiyon

Mesaj gönderen Yek'-ta »

nexogaming yazdı: Cmt Eki 19, 2019 4:34 pm meta list'den çalışan modullere baktım reapi mevcut ancak rehlds ve regamedll mevcut degıl sunucuda bunlar mevcut olup serverda mı yoktur. Mevcut web Ftp ile bunları yukleme durumum sanırsam yok nasıl bir çözüm üretebiliriz ? @ÖmeR TeLLi @Yek'-ta
Onlar meta modülü değil de, direkt oyunun kendi dosyaları olduğu için olabilir mi? Mesela Reapi modülü regamedll olmadan çalışmaz. E sorunsuz çalışan Reapi modülü var ise sorunsuz çalışan regamedll de olamaz mı? Regamedll var ise rehlds olması gerekmez mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

JCTF reapi versiyon

Reapi sistemi hakkında bilgiye sahip değilim haklısındır. Modun sayfasında yazanlar gereksinimler karşılanıyorsa modun çalışmama sebebini nasıl görebiliriz?. İnceleme imkanın varsa attığım linke bakabilir misin ne gerekiyor ne yapmamız lazım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

JCTF reapi versiyon

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ben artik 1.6 ile ilgilenmiyorum. Öyle arada mobilden foruma girip bakıyorum. Çözümünü kendin bulman lazım. Yıllarca ben burada nasıl çözüme kavuşulur yazdım. Eski konuları inceleyeceksin. Çalışmayan modlarda neler yapılmış bakacaksın uygulayacaksın.
Ki ben bu modun csd de çalışan versiyonunu da paylaştım forumda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
nexogaming
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

JCTF reapi versiyon

Eyvallah teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KARAKTERBEY

JCTF reapi versiyon

Mesaj gönderen KARAKTERBEY »

Emeğine sağlik ama server çokuyor başkanim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

JCTF reapi versiyon

Mesaj gönderen ShooTeR »

KARAKTERBEY yazdı: Prş Mar 05, 2020 1:20 am Emeğine sağlik ama server çokuyor başkanim
Sys_error.log kontrol ediniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

KARAKTERBEY

JCTF reapi versiyon

Mesaj gönderen KARAKTERBEY »

ShooTeR yazdı: Prş Mar 05, 2020 7:08 am
KARAKTERBEY yazdı: Prş Mar 05, 2020 1:20 am Emeğine sağlik ama server çokuyor başkanim
Sys_error.log kontrol ediniz
Sys_error.log logda hiçbirşey göstermiyor ama server çöküyor ?? server resetleyınce düzeliyor bu pluginde bi sorun war allien moddakı jctf yı kuruyorum b basınca menuyu açmıyor /buy yazınca menüyü açıyor b tuşuna nasıl /buy bindleyebilirim ??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala