Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jailbreak T fazla vuruyor

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Lambda[Reis]

Mesaj gönderen Lambda[Reis] »

Merhaba. Serverime 2 tane jbmenu plugini kurdum ve 2 sindede t jbmenuden hiçbirşey almadan yani çıplak elle ct ye 100 vuruyor.plugin yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü 2 sindede aynı sıkıntı çıkıyor. nedenini bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. yinede lazım olursa kullandığım jbmenu : eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html (re_jbmenu_v04.sma)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Lambda[Reis] yazdı: Cmt Eki 19, 2019 1:15 pm Merhaba. Serverime 2 tane jbmenu plugini kurdum ve 2 sindede t jbmenuden hiçbirşey almadan yani çıplak elle ct ye 100 vuruyor.plugin yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü 2 sindede aynı sıkıntı çıkıyor. nedenini bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. yinede lazım olursa kullandığım jbmenu : eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html (re_jbmenu_v04.sma)
Plugin içeriğindeki yumruk dmg cvar ayarını kontrol edin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Lambda[Reis]

Mesaj gönderen Lambda[Reis] »

ShooTeR yazdı: Cmt Eki 19, 2019 1:34 pm
Lambda[Reis] yazdı: Cmt Eki 19, 2019 1:15 pm Merhaba. Serverime 2 tane jbmenu plugini kurdum ve 2 sindede t jbmenuden hiçbirşey almadan yani çıplak elle ct ye 100 vuruyor.plugin yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü 2 sindede aynı sıkıntı çıkıyor. nedenini bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. yinede lazım olursa kullandığım jbmenu : eklentiler-pluginler/gelismis-temiz-jai ... 33437.html (re_jbmenu_v04.sma)
Plugin içeriğindeki yumruk dmg cvar ayarını kontrol edin.
Teşekkürler konsola amx_cvar jb_dKnifeT "gücünü" yazınca oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala