Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Log dosyası hk

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Log dosyası hk

Mesaj gönderen PouexOfficial »

Serverde log tuttugum ini dosyası 2.2mb olunca içindeki veriler gitti bunları nasıl görebilirim?

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Log dosyası hk

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Dosyanın açılması için sayfanın yüklenmesini beklemelisin. Sanırım sayfa açılırken yüklenmesi uzun sürüyor. Eğer kayıt gibi işlem yapmadı isen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Log dosyası hk

Mesaj gönderen PouexOfficial »

Taha Demirbaş yazdı: Prş Eki 10, 2019 12:25 am Dosyanın açılması için sayfanın yüklenmesini beklemelisin. Sanırım sayfa açılırken yüklenmesi uzun sürüyor. Eğer kayıt gibi işlem yapmadı isen.
Sayfa açılış hızı 1.1 saniye ve 15dk afk bıraktım içerik gelmedi harici olarak içine elle yazı yazabiliyorum ( kaydetmedim ) ve web ftp kısmında 2.2 mb olarak gözüküyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tepegoz
Clan İsmi: -

Log dosyası hk

Mesaj gönderen tepegoz »

PouexOfficial yazdı: Prş Eki 10, 2019 12:43 am
Taha Demirbaş yazdı: Prş Eki 10, 2019 12:25 am Dosyanın açılması için sayfanın yüklenmesini beklemelisin. Sanırım sayfa açılırken yüklenmesi uzun sürüyor. Eğer kayıt gibi işlem yapmadı isen.
Sayfa açılış hızı 1.1 saniye ve 15dk afk bıraktım içerik gelmedi harici olarak içine elle yazı yazabiliyorum ( kaydetmedim ) ve web ftp kısmında 2.2 mb olarak gözüküyor.
O konunun çözümü yok ben bu konu hakkında konu açmıştım. Bazı dosyaların içi boş görünüyor mesela boş görünen dosyanın içine yazı yazıp kaydedersen yazdığın yazı kaydediliyor ve düzeliyor ancak eski veriler siliniyor tabiki.
panel-kullanimi-puf-noktalar/dosya-ici- ... ml#p267874

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala