Bu sorun halledilmeli
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 20
Bu sorun halledilmeli
swdeyken eğer internetim giderse retry çektiğimde hata veriyor swdeymiş gibi gözüküyorum ama swde değilim panelden kendime kick atıyorum öyle giriyor yada owerflood diye swden atıyor
Link: | |
Linklerini gizle |
Bu sorun halledilmeli
O bi hata değil. Bağlantı kaybı sırasında belirli bir süre içerisinde bağlantın iyileşirse o durum senin o andaki verilerini kurtarıyor. Buda zaten sunucudan çıktığına dair komutu sunucuya göndermeden direkt bağlantıyı kestiğin için oluyor. (en özet şekli)
Linklerini gizle |
Bu sorun halledilmeli
client_putinsever ile bir sayaç başlatıp , client connect ile durdurabilirsiniz.
eğer bu sıra esnasında 1 dakikayı geçerse oyuncuyu otomatik kickleye bilirsiniz.
veya
ayni kimliğe sahip iki oyuncu giriş işlemi sağlıyorsa ve önce girene client connect uygulanmamış ise oyundan kickleyebilirsiniz.
eğer bu sıra esnasında 1 dakikayı geçerse oyuncuyu otomatik kickleye bilirsiniz.
veya
ayni kimliğe sahip iki oyuncu giriş işlemi sağlıyorsa ve önce girene client connect uygulanmamış ise oyundan kickleyebilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bu sorun halledilmeli
Banlanmadığınızdan eminseniz harita değiştikten sonra bi deneyin bakalım. Durum ne görelim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Bu sorun halledilmeli
Sen @burakxd383'nin verdiği komutu geçirmişsin. Sana geçirme dedim. sv_timeout komutunu default hale getir.
bkz:viewtopic.php?p=268103#p268103
bkz:viewtopic.php?p=268103#p268103
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi