CSDurağına zararı olmasan bile forum platformu üzerinde sınırsız banlanıyorsun ve platform üzerinde sınırsız banlanan kişilerin yan hesap kullanması yasak.NexuSTR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:20 pmTartıştığım üyenin halen nickini hatırlıyorum. Kendimi savundum, bir müddet sonra yorumlar silinip, her 2'mize ban atıldı. Böyle bir sebepten dolayı af konusunu açmak saçma değil mi ? CSDurağına zararım yok bir şey yok.
Panel hesabı ve forum hesabı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Keşke..` White* yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:25 pm:/ARZ* yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:21 pmHesabına kaç gün ban atıldı?NexuSTR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:20 pm
Tartıştığım üyenin halen nickini hatırlıyorum. Kendimi savundum, bir müddet sonra yorumlar silinip, her 2'mize ban atıldı. Böyle bir sebepten dolayı af konusunu açmak saçma değil mi ? CSDurağına zararım yok bir şey yok.
Keşke profil'ine bir baksan..![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 10
Dostum, üye ile tartıştıktan sonra banlanma sebebim nedir? Açıklama vs yazmıyordu. Şu sebepten dolayı banlanıldı tarzında bir açıklama eklenmemiş. Banlanma sebebim olsa paşa paşa konumu açarım bende. Şuanda bu yapılan davranış ne kadar etik?ShooTeR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:33 pmCSDurağına zararı olmasan bile forum platformu üzerinde sınırsız banlanıyorsun ve platform üzerinde sınırsız banlanan kişilerin yan hesap kullanması yasak.NexuSTR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:20 pmTartıştığım üyenin halen nickini hatırlıyorum. Kendimi savundum, bir müddet sonra yorumlar silinip, her 2'mize ban atıldı. Böyle bir sebepten dolayı af konusunu açmak saçma değil mi ? CSDurağına zararım yok bir şey yok.ShooTeR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:15 pm
Panelin kapatılmamış olabilir ama forum üzerinde yasaklı görunuyorsun, forum için af konusu açman lazım.
Linklerini gizle |
Ben etiğim, burada çoğu kişi etik. Af konusu aç devam et.
Linklerini gizle |