Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Yasaklı üye olarak banlandın isen yan hesap kullanımıda yasak tespitinde kapatılıyor, af konusu açman gerekli devam etmek istiyorsan.
Forum hesabım banlandı diye yasaklı sıfatına mı giriyorum? Panelim halen açık.
Panelin kapatılmamış olabilir ama forum üzerinde yasaklı görunuyorsun, forum için af konusu açman lazım.
Tartıştığım üyenin halen nickini hatırlıyorum. Kendimi savundum, bir müddet sonra yorumlar silinip, her 2'mize ban atıldı. Böyle bir sebepten dolayı af konusunu açmak saçma değil mi ? CSDurağına zararım yok bir şey yok.
Forum hesabım banlandı diye yasaklı sıfatına mı giriyorum? Panelim halen açık.
Panelin kapatılmamış olabilir ama forum üzerinde yasaklı görunuyorsun, forum için af konusu açman lazım.
Tartıştığım üyenin halen nickini hatırlıyorum. Kendimi savundum, bir müddet sonra yorumlar silinip, her 2'mize ban atıldı. Böyle bir sebepten dolayı af konusunu açmak saçma değil mi ? CSDurağına zararım yok bir şey yok.
ShooTeR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:15 pm
Hesabına kaç gün ban atıldı?
Uyarı anlamında atılsa iyiydi. Sorgusuz sualsiz sınırsız atıldı. Önceki hesabım @NexuS.
ShooTeR yazdı: Çrş Eyl 18, 2019 6:15 pm