Arkaplan müzik
Moderatör: Moderatörler
-
hayku
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
Arkaplan müzik
kısa eklentilerde nedense mantık çeviremiyorum.tek sorunum bu.bu konuda mazur görün 
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Arkaplan müzik
Mantıktan öte her eklentide plugin_init ve plugin_init ile beraber register_plugin olmalı.hayku yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 8:22 pm kısa eklentilerde nedense mantık çeviremiyorum.tek sorunum bu.bu konuda mazur görün :roll:
Ayrıca putinserver komutundan sonra is_user_connected diye sorgulamana gerek yok.
| Linklerini gizle |
-
hayku
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
Arkaplan müzik
plugin_init kullanılmayacak bir public olarak tanımlamak saçma olmazmı? ayrıca register_plugin kısmını plugin_precache kısmındada kullanabiliriz fakat işlevi farklı diyeceksiniz.nedeni plugin_init'le birnevi aynı işlevi sunarak direkt komutu sunucuya gönderiyor hatta daha hızlı diye biliyorum.if sorgusuna gelirsekte herhangi bir bug sonucu oyuncu oyuna bağlanamazsa sorun çıkmaması için o sorguyu ekledim.burda umarım beni yanlış anlamazsın kullandığım kelimeler seni rahatsız etmesin saygımı korumayı severim sadece bir konu tartışıyoruz
.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Arkaplan müzik
@hayku
Dediklerinde ne haklısın, ne haksızsın diyebilirim. Şu yaptığın eklenti konusunda konuşayım. Her sunucuya giren oyuncu kadar "register_plugin" komutu uygulanacak sence de çok gereksiz değil mi?
Dediklerinde ne haklısın, ne haksızsın diyebilirim. Şu yaptığın eklenti konusunda konuşayım. Her sunucuya giren oyuncu kadar "register_plugin" komutu uygulanacak sence de çok gereksiz değil mi?
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Arkaplan müzik
Eğer connect publicinde sorgulatsaydın tamam derdim ama oyuncu oyuna girer girmez bunu sorgulatmana gerek yok.hayku yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 8:31 pm plugin_init kullanılmayacak bir public olarak tanımlamak saçma olmazmı? ayrıca register_plugin kısmını plugin_precache kısmındada kullanabiliriz fakat işlevi farklı diyeceksiniz.nedeni plugin_init'le birnevi aynı işlevi sunarak direkt komutu sunucuya gönderiyor hatta daha hızlı diye biliyorum.if sorgusuna gelirsekte herhangi bir bug sonucu oyuncu oyuna bağlanamazsa sorun çıkmaması için o sorguyu ekledim.burda umarım beni yanlış anlamazsın kullandığım kelimeler seni rahatsız etmesin saygımı korumayı severim sadece bir konu tartışıyoruz.
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Arkaplan müzik
Bu da yanlış. Connect publicinde zaten is_user_connected false oluyor. Sunucuya tam olarak bağlandığında true olarak değişiyor.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 8:57 pm Eğer connect publicinde sorgulatsaydın tamam derdim ama oyuncu oyuna girer girmez bunu sorgulatmana gerek yok.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
-
Colditz
Arkaplan müzik
Şöyle de bilgi verip bitireyim, konuyu daha fazla çöp etmeyelim.
Sunucuya bağlanmayan bir kişinin client_disconnected komutundan geçmesini istemiyorsanız is_user_connected kullanabilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
public client_disconnected(id) // oyundan cikarsa aktif olur
{
if(is_user_connected(id)) // oyuna giris yaptiysa aktif olur
{
//blabla
}
}
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
Arkaplan müzik
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#define PLUGIN "Arka Plan Sarki"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "OmerTas"
#define SARKISURE 60 // Tekrarlanacak süre. Şarkının süresini yazman doğru olur.
new sarki[64] = "sound/sarkiyolu.mp3"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_logevent("ElBaslayinca", 2, "1=Round_Start");
}
public plugin_precache() precache_generic(sarki)
public ElBaslayinca(id)sarkical(), set_task(float(SARKISURE),"donder");
public donder() sarkical(),set_task(float(SARKISURE),"donder");
public sarkical() client_cmd(0, "mp3 play ^"%s^"",sarki)| Link: | |
| Linklerini gizle |