merhaba arkadaşlar
eski zombie plague tarzı bir serveri düşünüyorum jetpack abartı ekstra öğeler vs ürünler olmadan ( altın colt , altın ak47 dahil değil)
maksimum +2 lazer kuralması bunny olması banka vb
3 - 4 adet zombi sinifi
Hafta sonları event takvimi
event hakkında kısa bilgi : adminler tarafından 1 veya 2 kişi nemesise dönüştürülüp CT ile T basede kendilerini gömüp oyuncuların ammo kasması
böyle bir sunucu sizce tutarmı
örnek video :
Zombie plague 4.3 (2012)
Moderatör: Moderatörler
-
Sa.Xe
Konu Sahibi - Mesajlar: 72
-
burakxd383
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Zombie plague 4.3 (2012)
böyle bir sunucuya mayısın sonlarında bizzat kendim mod kurup destek vermiştim fakat girenler küçük yaş kitlesi olduğu için jetpacke aşırı tepki gösteriyorlar bune adamlar uçuyor adama vuruyorum vuruyorum ölmüyor tarzı csnin asıl kitlesi başka oyunlara yöneldiği için tutmuyorlar maalesef. 
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Zombie plague 4.3 (2012)
Sorma ya ortalıkta bunny yapmaya çalışanlar ve deathrun açsanıza diyenlerburakxd383 yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 6:09 pm böyle bir sunucuya mayısın sonlarında bizzat kendim mod kurup destek vermiştim fakat girenler küçük yaş kitlesi olduğu için jetpacke aşırı tepki gösteriyorlar bune adamlar uçuyor adama vuruyorum vuruyorum ölmüyor tarzı csnin asıl kitlesi başka oyunlara yöneldiği için tutmuyorlar maalesef.![]()
Ah ah, eski zamanlar.
| Linklerini gizle |
-
burakxd383
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Zombie plague 4.3 (2012)
hayatın anlamı kalmadı galiba bi biz mi eskide kaldık yoksa herkes modern oyunları oynuyor bi biz hayla aynıyız çevremdeki insanlara cs 1.6 oynadığımı söyleyince çocuk muamelesi görüyorum trajikomik 
| Linklerini gizle |