Alt panel açma hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Alt panel açma hk.
Aynı kadro ve aynı saçmalıklar. @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Konu sahibi bu tartışmayı başlattığı için silinmesini istiyorum.
Konu sahibi bu tartışmayı başlattığı için silinmesini istiyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Burası forum yani burada tartışma olması çok normal ama tartışmalar saygı çerçevesinde olmalıdır.Burada senin gibi rencide edici kelimeler kullanamıyoruz bence senin yorumun silinse daha iyi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
-
Alt panel açma hk.
Bence hiç rencide edici değil. Adamın yaptığı yoruma denilen kelimeler onlar.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:29 pm Burası forum yani burada tartışma olması çok normal ama tartışmalar saygı çerçevesinde olmalıdır.Burada senin gibi rencide edici kelimeler kullanamıyoruz bence senin yorumun silinse daha iyi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Alt panel açma hk.
Emrullah seni burada herkes nasıl bir kişi olduğunu biliyor. Ama şunu bil kendini Yekta'ya ne kadar kanıtlamaya çalışırsan çalış. Bildiğin tek şey azıcık pawn ile eklenti düzenleme ve başkalarının yaptığı eklentilerle ufacık bir özellik ekleyip senin gibi paylaşmak. Mesajlarının en az yarısı kasılmış mesajlar. Primciliği bırak kendin olmaya bak.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:29 pm Burası forum yani burada tartışma olması çok normal ama tartışmalar saygı çerçevesinde olmalıdır.Burada senin gibi rencide edici kelimeler kullanamıyoruz bence senin yorumun silinse daha iyi.
Linklerini gizle |
-
Alt panel açma hk.
Üstelik arkadaşın yaptığı yorum rencide edici değilde, Ömer abinin yaptığı yorum mu rencide edici? Güldürmeyin insanı...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Ne saçma tartışmalar olmuş burada.
zaten her yetki yanında bir kutu yine olucak istenilen şey en üstte ayrı bir kutu olması isteyen direk ona basar hepsini seçer istemediklerini çıkarır. İsteyen yine eskisi gibi tek tek seçer herhangi bir zarar veya zorluk göremiyorum ben.
zaten her yetki yanında bir kutu yine olucak istenilen şey en üstte ayrı bir kutu olması isteyen direk ona basar hepsini seçer istemediklerini çıkarır. İsteyen yine eskisi gibi tek tek seçer herhangi bir zarar veya zorluk göremiyorum ben.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Açıkça belirtmek isterim ki Anayasanın 26. maddesinin 1. fıkrasına göre “Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu sebeple ister yetkililere göre oy verilir ister konuya göre bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Burada kimin ne oy verdiğide hiç kimseyi ilgilendirmez. Kime neden buna böyle verdin bunu bunun için verdiniz şeklinde hesap sormakta kimsenin vazifesi değildir. Saçmalık kısmına gelecek olursam saçma bulduğunuz şeylerle ilgilenip burada alakasız şekilde diyologlara girmek yerine faydalı içerikler üretmeye çalışın.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:16 pm Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.
Linklerini gizle |
-
Alt panel açma hk.
Çok doğrusun abi. 2 gündür bu konularla uğraşıyorum.CivilEngineer yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:47 pmAçıkça belirtmek isterim ki Anayasanın 26. maddesinin 1. fıkrasına göre “Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu sebeple ister yetkililere göre oy verilir ister konuya göre bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Burada kimin ne oy verdiğide hiç kimseyi ilgilendirmez. Kime neden buna böyle verdin bunu bunun için verdiniz şeklinde hesap sormakta kimsenin vazifesi değildir. Saçmalık kısmına gelecek olursam saçma bulduğunuz şeylerle ilgilenip burada alakasız şekilde diyologlara girmek yerine faydalı içerikler üretmeye çalışın.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:16 pm Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: dreacy'
Alt panel açma hk.
Neden Gereksiz Bulduğumu Açıklamıştım Direk Beni Susturmak İçin Böyle Bir Yorum Yapmışsınız Zoruma Gitti Açıkçası Neyse İyi Forumlar Açıklama Yapmak Ta Suç OlmuşÖzcan Örs yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:32 amBilen kişiler var için kolaylık olmuş olacak?istiklal_lin yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:05 am Dostum Ben Users.ini Kullandığım İçin Bu Yorumu Yaptım + Biri Panelde Ne Yetkiler Verdiğini Bilmeli Tek Tek İşaretlenmesi Tercihimdir.
Örneğin ben? Işine yaramıyor ise zaten red verirsin vermişsin de zaten daha yani uzatmanın mantığı yok benim ciddi şekilde işime yarar bazen toplantı günleri toplu silme ve ekleme oluyor klanım da

Linklerini gizle |