Alt panel açma hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
- Clan İsmi: ✰ Electra ✰
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Gereksiz değil mesela sen bir serverde panelli captan olduğun zaman adminlik işleri sana kalıyor bu adam durmadan adminlik yazdığında süre kaybetmiş oluyor ve adminlik - slotluk - komutculuk bekleyen adamlar serverden sıkılıp gidebilir adminliklere eklenmesi gereken bir özellik olduğunu düşünüyorum bu yüzden.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: dreacy'
Alt panel açma hk.
Dostum Ben Users.ini Kullandığım İçin Bu Yorumu Yaptım + Biri Panelde Ne Yetkiler Verdiğini Bilmeli Tek Tek İşaretlenmesi Tercihimdir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Bilen kişiler var için kolaylık olmuş olacak?istiklal_lin yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:05 am Dostum Ben Users.ini Kullandığım İçin Bu Yorumu Yaptım + Biri Panelde Ne Yetkiler Verdiğini Bilmeli Tek Tek İşaretlenmesi Tercihimdir.
Örneğin ben? Işine yaramıyor ise zaten red verirsin vermişsin de zaten daha yani uzatmanın mantığı yok benim ciddi şekilde işime yarar bazen toplantı günleri toplu silme ve ekleme oluyor klanım da
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Alt panel açma hk.
Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs47.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: MoonGaming
Alt panel açma hk.
Hepsi tikli olmaması daha iyi. Mesela ben panel açarken genelde uykulu oluyorum. Hepsi tikli olsa gözümden 1 yetki kaçsa, bunun sorumluluğu bana ait olmuş oluyor. En azından suçu buraya yükleyemez kimse.
"Siz hepsini açık bırakmasaydınız belki bu olmayacaktı" tarzında cümleler.
Yapmazlar, böyle biri yok demeyin. İstisnalar... : )
"Siz hepsini açık bırakmasaydınız belki bu olmayacaktı" tarzında cümleler.
Yapmazlar, böyle biri yok demeyin. İstisnalar... : )
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Alt panel açma hk.
Ömer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 amAçıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Linklerini gizle |
-
Alt panel açma hk.
Olabilir tek tek tiklemekle uğraşılması yerine tek bir buton yararlıdır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 amÖmer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 amAçıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS11.CSDuragi.Net
- Clan İsmi: WindMasters
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Kullanıcının tek tek ve yetkilere bakarak işaretlemesi daha makuldur. Bence de bu butona ihtiyaç yoktur.
Linklerini gizle |
-
Alt panel açma hk.
Sadece hakkımı savunuyor. Ben bundan rahatsız olmuyorum. Ben söylediğimde tartışma çıkmaması nedeniyle yorumum siliniyor. Bu arada avukatım felan değil, sadece beni sevdiği için söylüyor.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:25 pmBunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 amÖmer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 am
Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Linklerini gizle |