Ömer yazdı ama mesajı silindi. Evet avukatıyım, ben yorum kasmaya çalışsam sizin gibi her klan tanıtım konusuna gereksiz yorum atarım. Ha ayrıca *Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?"By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:25 pmBunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 amÖmer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 am
Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Alt panel açma hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
omar
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Alt panel açma hk.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
` White*
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Alt panel açma hk.
Ömer forumun bilindik kişisi olması ne alaka? Mesaj sayım artsın diye mi? Ha mesaj sayım 20 ha 30 da bundan sanane kardeşim? Adam yeni panel giflerinde gördüm diyor ve konuyu ilk o görüyor, bir oy vermiyor. Yekta , colditz gibi usta isimler oy verince Ömer de oy veriyor. @omertas1454 dostum hedefim seni kötülemek değil. Sadece neden sonradan bu oyu verdin, başta neden vermedin bunu merak ettim. Tabi ki senin oyun. İstersen olumlu istersen olumsuz ver. İstersen ÖM'den konuşalım. Buradaki bazı 3. Şahıslar rahatsız olmuş anlaşılan.omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 amÖmer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 amAçıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
| Linklerini gizle |
-
` White*
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Alt panel açma hk.
Bunu hepsinden ayrı, yani tek tek işaret ettiğimiz tiklerden ayrı olarak biraz aralarındaki mesafeyi artırarak koyulursa böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum.behind the dark yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:44 am Hepsi tikli olmaması daha iyi. Mesela ben panel açarken genelde uykulu oluyorum. Hepsi tikli olsa gözümden 1 yetki kaçsa, bunun sorumluluğu bana ait olmuş oluyor. En azından suçu buraya yükleyemez kimse.
"Siz hepsini açık bırakmasaydınız belki bu olmayacaktı" tarzında cümleler.
Yapmazlar, böyle biri yok demeyin. İstisnalar... : )
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
-
omertas14544
Alt panel açma hk.
Üstelik hadi diyelim onlar yüzünden verdim. Böylesi daha iyi çünkü onlar usta insanlar. Benden daha iyi biliyorlar. Oyumu değiştirmem normal değil mi?
| Linklerini gizle |
-
Ninja
- Server Ip/DNS: 213.238.173.47
- Clan İsmi: Moon Jailbreak
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Burası yardımlaşma forumu diye biliyorum ataşma veya kavga etme forumu değil gibi he
Kimine göre işe yarar, kimine göre saçma bir konu gelebilir.
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
Alt panel açma hk.
Bazılarının bunu anlaması zor oluyor. Adamın tartışma yarattığı nedene bakar mısın?Ninja yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:11 pm Burası yardımlaşma forumu diye biliyorum ataşma veya kavga etme forumu değil gibi he![]()
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Ben kaç tane klan tanıtım konusuna mesaj atmışım bak bi.omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:57 pmÖmer yazdı ama mesajı silindi. Evet avukatıyım, ben yorum kasmaya çalışsam sizin gibi her klan tanıtım konusuna gereksiz yorum atarım. Ha ayrıca *Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?"By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:25 pmBunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 am
Ömer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun."Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın?"
![]()
Mesaj sayısı az olsa yenisin sus dersiniz, fazla olunca da boşa mesaj kasıyor dersiniz.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Alt panel açma hk.
Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.
| Linklerini gizle |
-
omertas14544
Alt panel açma hk.
Yazdığımı okumalısın bence.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:16 pm Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.
| Linklerini gizle |