Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Ömer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.
Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Ömer yazdı ama mesajı silindi. Evet avukatıyım, ben yorum kasmaya çalışsam sizin gibi her klan tanıtım konusuna gereksiz yorum atarım. Ha ayrıca *Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?" "Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın?"
omertas14544 yazdı: Pzt Tem 29, 2019 12:00 pm
Yeni panel giflerinde görmüştüm sanırım.
Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Ömer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.
Ömer forumun bilindik kişisi olması ne alaka? Mesaj sayım artsın diye mi? Ha mesaj sayım 20 ha 30 da bundan sanane kardeşim? Adam yeni panel giflerinde gördüm diyor ve konuyu ilk o görüyor, bir oy vermiyor. Yekta , colditz gibi usta isimler oy verince Ömer de oy veriyor. @omertas1454 dostum hedefim seni kötülemek değil. Sadece neden sonradan bu oyu verdin, başta neden vermedin bunu merak ettim. Tabi ki senin oyun. İstersen olumlu istersen olumsuz ver. İstersen ÖM'den konuşalım. Buradaki bazı 3. Şahıslar rahatsız olmuş anlaşılan.
behind the dark yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:44 am
Hepsi tikli olmaması daha iyi. Mesela ben panel açarken genelde uykulu oluyorum. Hepsi tikli olsa gözümden 1 yetki kaçsa, bunun sorumluluğu bana ait olmuş oluyor. En azından suçu buraya yükleyemez kimse.
"Siz hepsini açık bırakmasaydınız belki bu olmayacaktı" tarzında cümleler.
Yapmazlar, böyle biri yok demeyin. İstisnalar... : )
Bunu hepsinden ayrı, yani tek tek işaret ettiğimiz tiklerden ayrı olarak biraz aralarındaki mesafeyi artırarak koyulursa böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 am
Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Ömer yazdı ama mesajı silindi. Evet avukatıyım, ben yorum kasmaya çalışsam sizin gibi her klan tanıtım konusuna gereksiz yorum atarım. Ha ayrıca *Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?" "Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın?"
Ben kaç tane klan tanıtım konusuna mesaj atmışım bak bi.
Mesaj sayısı az olsa yenisin sus dersiniz, fazla olunca da boşa mesaj kasıyor dersiniz.
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:16 pm
Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.