Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Alt panel açma hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen omar »

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:25 pm
omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 10:42 am
` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 am

Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Ömer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.
Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Ömer yazdı ama mesajı silindi. Evet avukatıyım, ben yorum kasmaya çalışsam sizin gibi her klan tanıtım konusuna gereksiz yorum atarım. Ha ayrıca *Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?" :csgox: "Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın?" :hl:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen ` White* »

` White* yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:42 am
omertas14544 yazdı: Pzt Tem 29, 2019 12:00 pm Yeni panel giflerinde görmüştüm sanırım.
Açıkcası sana güldüm. Eminim ki forumun bilindik kişileri olumsuz verdiği için olumsuz verdin. Vermenin bir amacı yok. Yinede senin kararın.
Ömer forumun bilindik kişilerinden. Sırf o mesaj sayın artsın diye yorum atmışsın, insanlar burada fikirlerinize şahsi yorumlarını söylüyor. Böyle bencil ve küstahça yanıt vermek hiç doğru değil.
Ömer forumun bilindik kişisi olması ne alaka? Mesaj sayım artsın diye mi? Ha mesaj sayım 20 ha 30 da bundan sanane kardeşim? Adam yeni panel giflerinde gördüm diyor ve konuyu ilk o görüyor, bir oy vermiyor. Yekta , colditz gibi usta isimler oy verince Ömer de oy veriyor. @omertas1454 dostum hedefim seni kötülemek değil. Sadece neden sonradan bu oyu verdin, başta neden vermedin bunu merak ettim. Tabi ki senin oyun. İstersen olumlu istersen olumsuz ver. İstersen ÖM'den konuşalım. Buradaki bazı 3. Şahıslar rahatsız olmuş anlaşılan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

` White*
Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen ` White* »

behind the dark yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:44 am Hepsi tikli olmaması daha iyi. Mesela ben panel açarken genelde uykulu oluyorum. Hepsi tikli olsa gözümden 1 yetki kaçsa, bunun sorumluluğu bana ait olmuş oluyor. En azından suçu buraya yükleyemez kimse.

"Siz hepsini açık bırakmasaydınız belki bu olmayacaktı" tarzında cümleler.
Yapmazlar, böyle biri yok demeyin. İstisnalar... : )
Bunu hepsinden ayrı, yani tek tek işaret ettiğimiz tiklerden ayrı olarak biraz aralarındaki mesafeyi artırarak koyulursa böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen omertas14544 »

Sana kısa soru. Bu saçma sebebi nereden uydurdun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Alt panel açma hk.

Üstelik hadi diyelim onlar yüzünden verdim. Böylesi daha iyi çünkü onlar usta insanlar. Benden daha iyi biliyorlar. Oyumu değiştirmem normal değil mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ninja
Server Ip/DNS: 213.238.173.47
Clan İsmi: Moon Jailbreak
İletişim:

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen Ninja »

Burası yardımlaşma forumu diye biliyorum ataşma veya kavga etme forumu değil gibi he :?:

Kimine göre işe yarar, kimine göre saçma bir konu gelebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Alt panel açma hk.

Ninja yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:11 pm Burası yardımlaşma forumu diye biliyorum ataşma veya kavga etme forumu değil gibi he :?:

Kimine göre işe yarar, kimine göre saçma bir konu gelebilir.
Bazılarının bunu anlaması zor oluyor. Adamın tartışma yarattığı nedene bakar mısın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

omar yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:57 pm
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:25 pm
Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?
Böyle yaparak sende yorum kasmaya çalışıyorsun.
Ömer yazdı ama mesajı silindi. Evet avukatıyım, ben yorum kasmaya çalışsam sizin gibi her klan tanıtım konusuna gereksiz yorum atarım. Ha ayrıca *Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın ?" :csgox: "Bunu Ömer istese kendi söyler zaten, sen avukatı mısın?" :hl:
Ben kaç tane klan tanıtım konusuna mesaj atmışım bak bi.
Mesaj sayısı az olsa yenisin sus dersiniz, fazla olunca da boşa mesaj kasıyor dersiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Alt panel açma hk.

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omertas14544

Alt panel açma hk.

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:16 pm Bence arkadaş gayet haklı oyunuzu konuya göre değil de yetkililere göre veriyorsunuz, talep bölümünde olan 2. saçmalık.
Yazdığımı okumalısın bence.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli