oto res gl
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 120
oto res gl
Oto res olarak ne kullandığınızı bilmiyoruz. csduragi-genel/sunucu-sorunlari-cozumle ... 31899.html burada amxx plugins nasıl alınır yazıyor. amxx plugins alıp atın buraya.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs47.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: MoonGaming
oto res gl
Ufak bir araştırma yaptım, sonuç olarak bunu elde ettim;
@Yek'-ta csdm eklentinden gördüğüme göre galiba eklentilerin içeriğini biliyorsun. Sence doğru mu ?
CSDurağında kullanılan eklenti bu ise cvarlar doğrudur.
Kod: Tümünü seç
cvars:
amx_autorr_enable <0/1> [Defaut 1] Enable Or Disable Plugin
amx_autorr_cds <0/1> [Default 1] Enable Or Disable CountDown Sound
amx_autorr_time <Time> [Default 40] Set The Restart Time In Seconds
amx_autorr_count_color <R G B> [Default "0 255 0"] Set color of CountMsg
amx_autorr_start_color <R G B> [Default "0 255 255"] Set color of GameStartedMsg
amx_autorr_xypos <X Y> [Default "-1.0 0.25"] Set X Y Position of Both Msg
Linklerini gizle |
oto res gl
Belki farklı bir oto res gl kullanıyordur. Ben paneldeki oto res gl eklentisini bilmiyorum, ama ısınma turunu biliyorum. Oto res gl yerine ısınma turunun kullanılmasını tavsiye ederim. Çünkü oda ısınma turu bitince res atıyor. Fakat en büyük nokta, ısınma turunca öldürme ile öldürülme csstatsa işlemiyor.behind the dark yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:50 am Ufak bir araştırma yaptım, sonuç olarak bunu elde ettim;Yek'-ta csdm eklentinden gördüğüme göre galiba eklentilerin içeriğini biliyorsun. Sence doğru mu ?Kod: Tümünü seç
cvars: amx_autorr_enable <0/1> [Defaut 1] Enable Or Disable Plugin amx_autorr_cds <0/1> [Default 1] Enable Or Disable CountDown Sound amx_autorr_time <Time> [Default 40] Set The Restart Time In Seconds amx_autorr_count_color <R G B> [Default "0 255 0"] Set color of CountMsg amx_autorr_start_color <R G B> [Default "0 255 255"] Set color of GameStartedMsg amx_autorr_xypos <X Y> [Default "-1.0 0.25"] Set X Y Position of Both Msg
Linklerini gizle |
-
oto res gl
Onun mantığı CS:GO'ya kaydırılmış galiba.Yek'-ta yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:53 amBelki farklı bir oto res gl kullanıyordur. Ben paneldeki oto res gl eklentisini bilmiyorum, ama ısınma turunu biliyorum. Oto res gl yerine ısınma turunun kullanılmasını tavsiye ederim. Çünkü oda ısınma turu bitince res atıyor. Fakat en büyük nokta, ısınma turunca öldürme ile öldürülme csstatsa işlemiyor.behind the dark yazdı: Sal Tem 30, 2019 12:50 am Ufak bir araştırma yaptım, sonuç olarak bunu elde ettim;Yek'-ta csdm eklentinden gördüğüme göre galiba eklentilerin içeriğini biliyorsun. Sence doğru mu ?Kod: Tümünü seç
cvars: amx_autorr_enable <0/1> [Defaut 1] Enable Or Disable Plugin amx_autorr_cds <0/1> [Default 1] Enable Or Disable CountDown Sound amx_autorr_time <Time> [Default 40] Set The Restart Time In Seconds amx_autorr_count_color <R G B> [Default "0 255 0"] Set color of CountMsg amx_autorr_start_color <R G B> [Default "0 255 255"] Set color of GameStartedMsg amx_autorr_xypos <X Y> [Default "-1.0 0.25"] Set X Y Position of Both Msg
Ya da uğraşılmak istenmeyen masum bir eklenti.
Which one ?
Linklerini gizle |
-