Bombaların kaybolması
Moderatör: Moderatörler
-
blackwhite01
Konu Sahibi - Mesajlar: 66
Bombaların kaybolması
Merhabalar Serverim CSDM Server Her el otomatık bomba verılıyor bıldıgınız uzere ama ölünce o bombaların kaybolmasını ıstıyorum ornek veriyim > Serverimde ışık bombası var ölünce kaybolmasını ıstıyorum suan kaybolmuyor ve herkes ısık bombası atıyor etraf bomba kaynıyor size ışık bombasının sma dosyasınıda atıyorum şimdiden tesekkurler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
hayku
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
Bombaların kaybolması
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
blackwhite01
-
hayku
Bombaların kaybolması
şimdi bi denermisin.
| Linklerini gizle |
-
blackwhite01
Bombaların kaybolması
malesef yıne olmadı 2 haftadır su map aydınlatmayı hallolmadı sansımızmı bılmıyorum yinede emegine saglık dostum sagol
| Linklerini gizle |
-
hayku
Bombaların kaybolması
bu sefer olması gerekiyor.
| Linklerini gizle |
-
blackwhite01
Bombaların kaybolması
malesef yıne olmamıs dostum..Mapları nasıl aydınlık yapabılırım bır bilgin varmı yardımcı olabilecegin
| Linklerini gizle |
-
hayku
Bombaların kaybolması
set_lights("a") komutunu kullanabilirsin. fakat son attığım eklentinin sorunsuz olması gerekiyor. oyuncu yaşamıyorsa durdurttum.
| Linklerini gizle |
Bombaların kaybolması
Eklenti içerisinde bombanın yere düşmesi ile ilgili komut göremedimblackwhite01 yazdı: Sal Tem 23, 2019 6:51 pm Merhabalar Serverim CSDM Server Her el otomatık bomba verılıyor bıldıgınız uzere ama ölünce o bombaların kaybolmasını ıstıyorum ornek veriyim > Serverimde ışık bombası var ölünce kaybolmasını ıstıyorum suan kaybolmuyor ve herkes ısık bombası atıyor etraf bomba kaynıyor size ışık bombasının sma dosyasınıda atıyorum şimdiden tesekkurler.
amxx cfg'ye şu komutu ekleyip deneyin
Kod: Tümünü seç
mp_nadedrops 0| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
blackwhite01
Bombaların kaybolması
son yolladıgın sma hıc olmadı sıs olmus ( set_lights("a") bu komutu nasıl yapıcam bılgılendırırmısın sana zahmet denedım sw de amx_cvar set_lights z olareak ama olmadı_
| Linklerini gizle |