Csgo Mod plugin yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 570
Csgo Mod plugin yardım
Arkadaşlar Attım Sma /rutbe yazinca yazıları böyle 'SILVER' normal yazıları böyle [SILVER I] ~ Adminlere özel böyle [SILVER I] ~ Sunucu Yöneticisi ~ yapa bilecek varsa smayı bıraktım bu smanın içine yapip atın bide öldürdükleri sayılar doğru göstersin adam öldürdükce düşmesi yükselsin bide rutbelerin normal yazı diye attım OLU yazılar böyle olsun *DEAD* [SILVER I] ~ eğer bu smaya yapamasanız kendimiz sma yapip atın
/rutbe yazınca cıkacak rutbe bilgisi Resim
Rütbe Bilgisi Resim Aynısı olcak https://i.hizliresim.com/7BbYLv.jpg
Not : İyi Oyunlar Dilerim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.47
- Clan İsmi: Moon Jailbreak
- İletişim:
Csgo Mod plugin yardım
Kardeş kusura bakma ama bildiğin serveri kopyalıyorsun sahibi olsam sinir olurdum birde emir verici cümleler kuruyorsunuz her seferinde yapmak gelmiyor içimden.
Linklerini gizle |
-
Csgo Mod plugin yardım
Emir vermek yerine rica kiplerini kurarsanız belki yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Csgo Mod plugin yardım
Bir şey diyeceğim, ilk rica etsin sonrası hep emir oluyor...Serhat Öndeş yazdı: Sal Tem 23, 2019 4:38 pm Emir vermek yerine rica kiplerini kurarsanız belki yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |
-
Csgo Mod plugin yardım
Özür dilerim kabaca davranmış olabilirim farkında olmadan yazdım. Lütfen istediğim eklentiyi yaparmisiniz ?
Linklerini gizle |
-
-
Csgo Mod plugin yardım
Ilkay hiç kendin denemeyi düşündünmü burasi yardim forumuda genellikle başkalarina yaptirip pluginciyim diyorsun az emek göstersen.ilkayBeyYoutuber yazdı: Sal Tem 23, 2019 2:37 pm Arkadaşlar Attım Sma /rutbe yazinca yazıları böyle 'SILVER' normal yazıları böyle [SILVER I] ~ Adminlere özel böyle [SILVER I] ~ Sunucu Yöneticisi ~ yapa bilecek varsa smayı bıraktım bu smanın içine yapip atın bide öldürdükleri sayılar doğru göstersin adam öldürdükce düşmesi yükselsin bide rutbelerin normal yazı diye attım OLU yazılar böyle olsun *DEAD* [SILVER I] ~ eğer bu smaya yapamasanız kendimiz sma yapip atın
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Csgo Mod plugin yardım
@ByPassage
Author değiştirme, ben yaptım al kullan knk, özelden atılan bana tüm pluginlerini vereceksin mesajı.
Author değiştirme, ben yaptım al kullan knk, özelden atılan bana tüm pluginlerini vereceksin mesajı.
Linklerini gizle |
-