Oyuncu Sayı Loglayıcı
Moderatör: Moderatörler
-
batmankara
Konu Sahibi - Mesajlar: 165
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Serverda bir haritada oynanırken kaç kişinin olduğu harita harita logs/sayi klasörüne gün tarih şeklinde loglanacak. Örneğin de_dust2 açık svde 20 kişi var bu loglanacak daha sonra inferno açıldı kişi sayısı 25 bu da loglanacak. Sonra ben loglara baktığımda şu şekilde görebileceğim:
12.07.2019.txt
de_dust2 15.30
20 kisi
inferno 16.20
25 kişi
.
.
.
Sv de harita değişmeden önce loglanabilir.
12.07.2019.txt
de_dust2 15.30
20 kisi
inferno 16.20
25 kişi
.
.
.
Sv de harita değişmeden önce loglanabilir.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Görselli harita degisim sisteminin icerisinde haritalarin ortalama oyuncu sayisina gore silanmasi icin bir sistem mevcut.
| Linklerini gizle |
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Harita açıldıktan 10 saniye sonra addons/amxmodx/logs/oyuncusayilari/ klasörüne tarih tarih kayıt tutacak.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Mr.Persians
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Oyuncu Sayı Loglayıcı
loglar artarsa ping girme olasılığıda artarYek'-ta yazdı: Pzt Tem 22, 2019 12:03 pm Harita açıldıktan 10 saniye sonra addons/amxmodx/logs/oyuncusayilari/ klasörüne tarih tarih kayıt tutacak.
| Linklerini gizle |
-
batmankara
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Harita değiştirilmeden önce log almanın şansı yok mu? Harita değişmeden önce kaç kişi olduğunu öğrenmem lazım da.Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 22, 2019 12:03 pm Harita açıldıktan 10 saniye sonra addons/amxmodx/logs/oyuncusayilari/ klasörüne tarih tarih kayıt tutacak.
| Linklerini gizle |
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Bu yorumu neye dayanarak yapıyorsun ?Mr.Persians yazdı: Pzt Tem 22, 2019 2:04 pmloglar artarsa ping girme olasılığıda artarYek'-ta yazdı: Pzt Tem 22, 2019 12:03 pm Harita açıldıktan 10 saniye sonra addons/amxmodx/logs/oyuncusayilari/ klasörüne tarih tarih kayıt tutacak.
| Linklerini gizle |
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Her şeyde ping olur ming olur. Kaç yıllık oyundan bahsediyoruz, aşın şunları artık. Siz eklentiyi sorunsuz yazarsanız hiçbir şey olmaz.
Plugin end ile harita değişmeden evvel loglanmasını sağlayabiliriz belki. Akşam atarım.
Plugin end ile harita değişmeden evvel loglanmasını sağlayabiliriz belki. Akşam atarım.
| Linklerini gizle |
-
batmankara
Oyuncu Sayı Loglayıcı
Harita değiştiğinde loglar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Mr.Persians
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Oyuncu Sayı Loglayıcı
bir ara serverimde saylog ve adminchatlog açıktı dosyanın boyutu arttıkça servere lag giriyordu bende foruma konu açmıştım birçok kişiden logları temizle düzelir cevabını aldım bende logları temizledim düzelmişti bu eklentide her map sonu loglayacak zamanla boyutu artacak bu sebeple lag olacağını düşündüm olmaz diyorsanız sorun yok sadece fikrimi belirttim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzt Tem 22, 2019 2:16 pmBu yorumu neye dayanarak yapıyorsun ?Mr.Persians yazdı: Pzt Tem 22, 2019 2:04 pmloglar artarsa ping girme olasılığıda artarYek'-ta yazdı: Pzt Tem 22, 2019 12:03 pm Harita açıldıktan 10 saniye sonra addons/amxmodx/logs/oyuncusayilari/ klasörüne tarih tarih kayıt tutacak.
| Linklerini gizle |