Foruma Yenilik Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Foruma Yenilik Hk.
Donate benim bildiğim;bağışlamak, para bağışında bulunmak, para bağışı yapmak . Bu donateler ile neler yapılacak?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Donate atarak destek çıkacaksın mantığıyla düşünmüştüm.omar yazdı: Prş Tem 11, 2019 3:10 pm Donate benim bildiğim;bağışlamak, para bağışında bulunmak, para bağışı yapmak . Bu donateler ile neler yapılacak?
Linklerini gizle |
-
Foruma Yenilik Hk.
Destek çıkacaksın ama örnek vereyim: By.King ►EmrullaH◄ Profil Bilgileri Donate sayısı "XX" bu donate ile neler yapılacak? bunun cevabı gerekiyor. Ne şekilde destek çıkıyorsun?By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Prş Tem 11, 2019 3:13 pmDonate atarak destek çıkacaksın mantığıyla düşünmüştüm.omar yazdı: Prş Tem 11, 2019 3:10 pm Donate benim bildiğim;bağışlamak, para bağışında bulunmak, para bağışı yapmak . Bu donateler ile neler yapılacak?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Bunun en çok donate listesi olabilir ya da buna bakarak üyenin durumunu görürsün, yardımlaşma durumu.
Linklerini gizle |
-
Foruma Yenilik Hk.
Önceden forumda teşekkür et butonu vardı. Fake hesap açıp teşekkür kastıkları için veya bunu yanlış şekilde kullanıldığı için kaldırıldı diye biliyorum. Bu özelliğin tekrar geleceğini zannetmiyorum.
Bu donate nasıl bir özellik bilmiyorum tabi.
Bu donate nasıl bir özellik bilmiyorum tabi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Gerekirse 10 tane atsın kendine ama donate atan belli olacağından bir sürü mesajı az üyenin olduğunu görünce müdahele edilir.
Linklerini gizle |
-
Foruma Yenilik Hk.
Donate sayısı binevi en çok yardım eden kişiyi gösteriyor anladığım kadarıyla. Bunun için 1337 grubu var diye biliyorum. Mantık teşekkür et butonuyla'da çakışıyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
1337 te en çok yardım edenler alınmıyor, daha farklı bir işi var.
Forumda daha önceden suistimal edilmesi şimdi de edileceği anlamına gelmez ama genede gelmesin diyorsanız hayıra verin geçin.
Forumda daha önceden suistimal edilmesi şimdi de edileceği anlamına gelmez ama genede gelmesin diyorsanız hayıra verin geçin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 22
Foruma Yenilik Hk.
Donate Ne Oldugunu Bilmiyorsan Yazilim Kodlama Derslerine Hic Baslamamani Oneririm
Linklerini gizle |