Foruma Yenilik Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Foruma Yenilik Hk.
Bence foruma bir donate tarzı özellik getirilmelidir ve şu şekilde olmalıdır.Herkesin 1 donate hakkı olmalı(adminlere fazla olabilir) ve her kişiye 1 kere verebilmelidir, kullanıcı profilinde ve mesajlardaki gibi yanda nasıl bilgiler yazıyorsa oda yazmalıdır.Donate hiç - olmamalıdır.
Şimdi diyeceksiniz o bu olaylar olacak ama foruma yenilik getirilmesi gözüyle bakılırsa bence işe yarar.Ben mesela konuma yardım eden birisi olur ve onun sayesinde çözerim.Ben de ona donate atarım gibi.Ayrıca forumda en çok donate alanlar tarsı liste de olabilir.
Şimdi diyeceksiniz o bu olaylar olacak ama foruma yenilik getirilmesi gözüyle bakılırsa bence işe yarar.Ben mesela konuma yardım eden birisi olur ve onun sayesinde çözerim.Ben de ona donate atarım gibi.Ayrıca forumda en çok donate alanlar tarsı liste de olabilir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Hiç bi forumda görmedim olması çok mantıklı ama ben bu talep bölümünde acilip gerçekleşen talep hiç goremiyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
app.php/ideas/list/implementedADOW yazdı: Pzr Haz 09, 2019 8:33 pm Hiç bi forumda görmedim olması çok mantıklı ama ben bu talep bölümünde acilip gerçekleşen talep hiç goremiyorum
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Bence bu eklemeler burası için gereksiz. İçine kapanık bir forumdayız ve sadelik buraya yakışıyor. Forumdan ziyade ben panele odaklanılması gerektiğini düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Panelden sonra da olabilir değil mi ?Gozyasi` yazdı: Pzr Haz 09, 2019 10:10 pm Bence bu eklemeler burası için gereksiz. İçine kapanık bir forumdayız ve sadelik buraya yakışıyor. Forumdan ziyade ben panele odaklanılması gerektiğini düşünüyorum.
Tek taraflı bakmaktansa biraz geniş bakarsan anlarsın zaten.
İçine kapanık bir forum olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Olur veya olmaz benim açımdan problem yok. Sadece düşüncemi yazdım.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Haz 09, 2019 11:17 pmPanelden sonra da olabilir değil mi ?Gozyasi` yazdı: Pzr Haz 09, 2019 10:10 pm Bence bu eklemeler burası için gereksiz. İçine kapanık bir forumdayız ve sadelik buraya yakışıyor. Forumdan ziyade ben panele odaklanılması gerektiğini düşünüyorum.
Tek taraflı bakmaktansa biraz geniş bakarsan anlarsın zaten.
İçine kapanık bir forum olduğunu da düşünmüyorum açıkcası.
Linklerini gizle |
Foruma Yenilik Hk.
Forum için Ömer TELLİ, Cs 1.6 Geliştirme, Araç & Gereçler bölümü için bir şeyler yapmak istiyor daha çok. Oradaki konuları daha ön plana çıkartmak istiyor. Benimde istediğim bu aslında. Sizin bu istediğiniz de bir nevi teşekkür butonu. Eskiden vardı. Suistimal edildi üyeler tarafından. Clan üyeleri birbirlerinin her konusuna teşekkür ediyordu.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
Foruma Yenilik Hk.
Bu talep hala güncel arkadaşlar, son oylara göre belirlenilecek bir konu.
Linklerini gizle |