Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker Sorunu HK.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[B.O.S.S]>>>
Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: AyrılmazLarTR

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen [B.O.S.S]>>> »

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 09, 2019 11:01 pm
[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Tem 09, 2019 9:54 pm
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:33 pm Sebepsiz yere değil, dün server ismine jb, zm, diye tüm kısaltmaları eklemiştiniz ve bu sizi tüm modlarda gösterdiği için öndeymiş gibi oluyordu.JB Diye aratınca yukarılarda çıktığınız için ban yediniz ve gayette haklı bir sebep.Bence artık böyle bir şey yapmazsınız.
bu konuda sızı ılgılendıren veya baskasını ılgılendıren bı husus yok. isteyen ıstedıgını yazabılır server ismine .
ayrıca tek yapan kişi biz olsak haklısınız şuanda csduragında biz dışında bunu yapan serverlerde mevcut.
bu yasak birşey değil . Madem öyle bir derdiniz vardı gelip Kaldırmamız icin söyleyebilirdiniz . tutupta Sormadan etmeden şikayet edip GT den banlattırmak icab etmedi .
bazı arkadaşların o sunucunun rankını geçemedikleri için allta kaldıkları için böyle bir çirkin yola teşrif ediyorlar .
Neyse Fazla uzatmayada gerek yok sizde sanırım bu konuda yaralısınız .olan oldu .
Biz 32 KISILIK Serverde 5 Onlıne Oyuncu bulundurup 25 Yetkılı afk bulundurmuyoruz ..
iyi forumlar .
Evet beni ilgilendiren bir husus yok sadece bundan ban yeme sebebin olabilir.
Yasak diye bir şey demedim.
Şikayet etmedim ya da etmedik.
Pro serverde de bi zahmet afk bırakma, bizim serverimizin yüksek olması sizi ilgilendirmez o zaman ?
Bizim serverimizin ismi de sizi ilgilendirmez ozaman Ne Yazdıgımız Vs . ayrıca Serverinize 1 kere girmiş bile degilim ne yaptıgınız hakkındada bi bilgim yok .
jailbreak modlarda 7 24 afk atınca Bisey olmazken proda atınca neden oluyor bu olay.
ki afk atma dediginiz server AFK Kicker Eklentisi Kullanan bir server .
fakat siz server ismimizin degismesine kadar kontrol edip Neden ban yedigini Bile açık açık söylüyorsunuz .

Kod: Tümünü seç

Sebepsiz yere değil, dün server ismine jb, zm, diye tüm kısaltmaları eklemiştiniz ve bu sizi tüm modlarda gösterdiği için öndeymiş gibi oluyordu.JB Diye aratınca yukarılarda çıktığınız için ban yediniz ve gayette haklı bir sebep.Bence artık böyle bir şey yapmazsınız.
yazdıgın mesajdakı cümleler sanki biliyormussunda veya Biz yapmışız gibi bir Algı oluşturuyor .
biz dışında csduragında bazı pro serverlerin isimlerindede görebilirsin bu kısaltmaları .
GT sıralamasında onların üstünde oldukları icinmi onlar sikayet ile kapatılmıyor ?

neyse konuyu fazla uzatmak ıstemıorm Herkes Hak edeni elbet bir gün alır .

Başarılar Dilerim
iyi Forumlar .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Benim serverime bir kere girmeden nasıl biliyorsun herkesin afk olduğunu ?
Server isminizde dün gördüm, öyle gezinirken rastladım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[B.O.S.S]>>>

Gametracker Sorunu HK.

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 09, 2019 11:36 pm Benim serverime bir kere girmeden nasıl biliyorsun herkesin afk olduğunu ?
Server isminizde dün gördüm, öyle gezinirken rastladım.
ben sizin serverinize AFK Atıyorsunuz gıbı bı cumle kullanmadım .
ben lafı ortaya atmıştım sız ustunuze alınmışsınız .
yanlış anlayıp bi ara pubg mod serverınıze gırdım 30 dk oynadım cıktım hepsı bu .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Biz 32 KISILIK Serverde 5 Onlıne Oyuncu bulundurup 25 Yetkılı afk bulundurmuyoruz ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[B.O.S.S]>>>

Gametracker Sorunu HK.

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 09, 2019 11:40 pm

evet Gördügüm bazı jail sunucuları yapıyor ? hanginiz yapmıyorsunuz bu olayı size yapıorsunuz diyerek yazmadım ama
üstünüze alındıgına göre demekki sizde yapıorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burası GameTracker platformu değil, aramızda da GameTracker yetkilisi yok. Şikayetlerinizi GameTracker forumuna yapın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli