Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker Sorunu HK.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
[B.O.S.S]>>>
Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: AyrılmazLarTR

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen [B.O.S.S]>>> »

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:33 pm Sebepsiz yere değil, dün server ismine jb, zm, diye tüm kısaltmaları eklemiştiniz ve bu sizi tüm modlarda gösterdiği için öndeymiş gibi oluyordu.JB Diye aratınca yukarılarda çıktığınız için ban yediniz ve gayette haklı bir sebep.Bence artık böyle bir şey yapmazsınız.
bu konuda sızı ılgılendıren veya baskasını ılgılendıren bı husus yok. isteyen ıstedıgını yazabılır server ismine .
ayrıca tek yapan kişi biz olsak haklısınız şuanda csduragında biz dışında bunu yapan serverlerde mevcut.
bu yasak birşey değil . Madem öyle bir derdiniz vardı gelip Kaldırmamız icin söyleyebilirdiniz . tutupta Sormadan etmeden şikayet edip GT den banlattırmak icab etmedi .
bazı arkadaşların o sunucunun rankını geçemedikleri için allta kaldıkları için böyle bir çirkin yola teşrif ediyorlar .
Neyse Fazla uzatmayada gerek yok sizde sanırım bu konuda yaralısınız .olan oldu .
Biz 32 KISILIK Serverde 5 Onlıne Oyuncu bulundurup 25 Yetkılı afk bulundurmuyoruz ..
iyi forumlar .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Tem 09, 2019 9:45 pm
Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 9:43 pm
[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:03 pm

Aynen öyle Bu sorun gercekten can sıkıcı olmaya başladı .
keşke csduragına ozel bir GT Sayfası vs olsa Server lıstesı gıbı..
talepleriniz/topic36592.html
Böyle bir telep açtım zaten inşallah olacak bize özel olursa gt ye gerek kalmaz ona gene bel bağlayan olur da zamanla bırakırlar
taleb en kısa zamanda faaliye gecmesi dilegiyle ..
CSDURAGI adına yararlı olacaktır
Yeni panel ile birlikte gelir diye sanıyorum gönül ister ki bir an önce gelsin ama iste

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

zonetr
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen zonetr »

Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 10:08 pm
Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 9:43 pm

talepleriniz/topic36592.html
Böyle bir telep açtım zaten inşallah olacak bize özel olursa gt ye gerek kalmaz ona gene bel bağlayan olur da zamanla bırakırlar
Yeni panel ile birlikte gelir diye sanıyorum gönül ister ki bir an önce gelsin ama iste
Ne Yeni Panelmis Arkadas Cocukca Sakasi Bile Dalgasi Gecilmez Sekilde Usandirdiniz Insanca Denildi Bekleyiniz yeni panel gelse ne degiscek suan ki panelde eksiklik olsa bile forumda oylama yapin kabul olursa gelir oylamalik bisi de degilse yapilicak bisi ise omer bey yapar konuyu ne bos bos uzattiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

zonetr
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen zonetr »

Hic Bir Klan Gereksiz GameTracker Banned Yemez
Serverinizde Illa Ayni Ip Ile Girilmistir Yada 2 Bottan Fazla Atilmistir jailbreak gibi oyun turleri ban yemektendedir bot gibi 24 saat afk atarsaniz bende bot derim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

zonetr yazdı: Sal Tem 09, 2019 10:19 pm

Ne Yeni Panelmis Arkadas Cocukca Sakasi Bile Dalgasi Gecilmez Sekilde Usandirdiniz Insanca Denildi Bekleyiniz yeni panel gelse ne degiscek suan ki panelde eksiklik olsa bile forumda oylama yapin kabul olursa gelir oylamalik bisi de degilse yapilicak bisi ise omer bey yapar konuyu ne bos bos uzattiniz
Konuya muhalefet olup boş konuşan birisisin onun için nazik ve güzel konuşacağım. Talep konusu açtık talepleriniz/topic36592.html buraya basar isen görürsün ömer telli oy vermiş mı diye. Bizde bir an önce gelsin demiyoruz belirttiğimiz üzere gelirse yeni panel csd tracker ile gelir demisim okuduysan. Yani eskilerden misin bilemiyorum ki konuya hakim olduğuna göre ve yeni hesap açtığına gore yasaklı bir adamsin ve eminim ki 1 güne kalmaz yasaklanırsın 😊

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

zonetr yazdı: Sal Tem 09, 2019 10:21 pm Hic Bir Klan Gereksiz GameTracker Banned Yemez
Serverinizde Illa Ayni Ip Ile Girilmistir Yada 2 Bottan Fazla Atilmistir jailbreak gibi oyun turleri ban yemektendedir bot gibi 24 saat afk atarsaniz bende bot derim
Cs208 i bilirim nedeni belirsiz bir şekilde banned yemiş peki buna ne demeli?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

zonetr
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen zonetr »

Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 10:28 pm

Konuya muhalefet olup boş konuşan birisisin onun için nazik ve güzel konuşacağım. Talep konusu açtık talepleriniz/topic36592.html buraya basar isen görürsün ömer telli oy vermiş mı diye. Bizde bir an önce gelsin demiyoruz belirttiğimiz üzere gelirse yeni panel csd tracker ile gelir demisim okuduysan. Yani eskilerden misin bilemiyorum ki konuya hakim olduğuna göre ve yeni hesap açtığına gore yasaklı bir adamsin ve eminim ki 1 güne kalmaz yasaklanırsın 😊
Bunu Bilki Yasaklanmam Olsa Bile Ip Giris Foruma Yasağım Olurdu Boş Insanlar Gibi Sunuculara Saldirip Omer Telli Beye Fiyatlar Cok Diye Kufur Etmezdim :P

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

zonetr
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen zonetr »

zonetr yazdı: Sal Tem 09, 2019 10:31 pm

Bunu Bilki Yasaklanmam Olsa Bile Ip Giris Foruma Yasağım Olurdu Boş Insanlar Gibi Sunuculara Saldirip Omer Telli Beye Fiyatlar Cok Diye Kufur Etmem :P

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

zonetr yazdı: Sal Tem 09, 2019 10:31 pm

Bunu Bilki Yasaklanmam Olsa Bile Ip Giris Foruma Yasağım Olurdu Boş Insanlar Gibi Sunuculara Saldirip Omer Telli Beye Fiyatlar Cok Diye Kufur Etmezdim :P
Anlıyorum sende haklısın evet 😊😊

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Gametracker Sorunu HK.

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Tem 09, 2019 9:54 pm
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:33 pm Sebepsiz yere değil, dün server ismine jb, zm, diye tüm kısaltmaları eklemiştiniz ve bu sizi tüm modlarda gösterdiği için öndeymiş gibi oluyordu.JB Diye aratınca yukarılarda çıktığınız için ban yediniz ve gayette haklı bir sebep.Bence artık böyle bir şey yapmazsınız.
bu konuda sızı ılgılendıren veya baskasını ılgılendıren bı husus yok. isteyen ıstedıgını yazabılır server ismine .
ayrıca tek yapan kişi biz olsak haklısınız şuanda csduragında biz dışında bunu yapan serverlerde mevcut.
bu yasak birşey değil . Madem öyle bir derdiniz vardı gelip Kaldırmamız icin söyleyebilirdiniz . tutupta Sormadan etmeden şikayet edip GT den banlattırmak icab etmedi .
bazı arkadaşların o sunucunun rankını geçemedikleri için allta kaldıkları için böyle bir çirkin yola teşrif ediyorlar .
Neyse Fazla uzatmayada gerek yok sizde sanırım bu konuda yaralısınız .olan oldu .
Biz 32 KISILIK Serverde 5 Onlıne Oyuncu bulundurup 25 Yetkılı afk bulundurmuyoruz ..
iyi forumlar .
Evet beni ilgilendiren bir husus yok sadece bundan ban yeme sebebin olabilir.
Yasak diye bir şey demedim.
Şikayet etmedim ya da etmedik.
Pro serverde de bi zahmet afk bırakma, bizim serverimizin yüksek olması sizi ilgilendirmez o zaman ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli