Ip 64 internetten oyna yerine çıkmıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Favorılerde eklı zaten gozukuor ayrıyetten connect İP//DNS
Yazıncada girmekte .
sorun internet kısmında Serverler arasında gozukmemekte .
Yazıncada girmekte .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
- Clan İsmi: Selected-Gaming
- İletişim:
Tam olarak, böyle.[B.O.S.S]>>> yazdı: Cum Haz 28, 2019 4:18 pm Favorılerde eklı zaten gozukuor ayrıyetten connect İP//DNS
Yazıncada girmekte .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
-
- İletişim:
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
Şuan için önemli olan oyuncuların sunuculara sorunsuz girmesi ve bu sağlanıyor. Master server sürekli değişkenlik gösteriyor. Sunucular VAC destekli, bağlantısı yapılı, her şey tamam. Fakat bir yerde bir şeye takılıyor veya master server bunu kabul etmiyor. Pazartesi/Salı günü detaylı bir şekilde kontrol edilecek.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Peki bizim günlerimiz ne olacak günler geçiyor boşa gitti server 15 onlineyi görmeden server kapanıyor. @Yek'-ta
Linklerini gizle |
Oranın pek bir önemi yok, giren oyuncu oradan girmiyor. Csd client kullanan csd client inden giriyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hocam peki bişey soyliyicem 5 tane ilgilenen ekibim var serverden ayrılmıyorlar. Sürekli yetki yazmaya çalışıyorlar pluginler sorunsuz diğer serverler ne yapıyorsa aynısını yapıyoruz. Geri iplere bizden daha çok giriyorlar günde 5 kişi girer mi bir servere 1 saat kendim komut verdim hani yaşı küçük geçiyordur şudur budur vs. diye max 2 kişi geldi sw 7 kişi oldu. @Yek'-ta benim aklıma bu sorundan başka bişey gelmiyor.
Linklerini gizle |
Forumlara reklam konusu açtınız mı? YouTube a jail yazınca sizin ip çıkıyor mu? İp adresini tanıtmalısınız. Şöyle düşünün, işlek bir caddeye dükkan açarsanız kapının önünden her geçen size dikkat eder içeri girip bakar. Siz arka iplerde iseniz siz işlek bir caddede değilsiniz demektir. Bu sebep ile reklam yapmalısınız. Biz bunları yaptık, şöyleyiz böyleyiz diye insanlara söylemeniz lazım. Öyle oyuncu gelir size. Ki bu işlek caddede sizinle aynı olan çok ip var.
Linklerini gizle |
-
Ben de bir yorum eklemek istiyorum. CSDurağı'nda birçok jail sunucu bulunmakta. Belki başka bir mod kurarsanız ve kendinizi tanıtırsanız daha iyi yerlere gidebilirsiniz. Sadece bir tavsiye. Başarılar.tekbirlik yazdı: Cum Haz 28, 2019 10:12 pm Hocam peki bişey soyliyicem 5 tane ilgilenen ekibim var serverden ayrılmıyorlar. Sürekli yetki yazmaya çalışıyorlar pluginler sorunsuz diğer serverler ne yapıyorsa aynısını yapıyoruz. Geri iplere bizden daha çok giriyorlar günde 5 kişi girer mi bir servere 1 saat kendim komut verdim hani yaşı küçük geçiyordur şudur budur vs. diye max 2 kişi geldi sw 7 kişi oldu. @Yek'-ta benim aklıma bu sorundan başka bişey gelmiyor.
Linklerini gizle |