Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ip 64 internetten oyna yerine çıkmıyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

tekbirlik
Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
Clan İsmi: Selected-Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen tekbirlik »

Başka iplere bakıyorum, geri iplere ne reklam ne konu vs. hiç birşey yok. Onlar en azından 15 16 17 onlineyi görüyor. Bakın ben size çok fazla dolmuyo 20 30 kişi olmuyor demiyorum 15 16 bile olmuyor. 2kişi maximum sadece ilk aldığımız hafta 15 17 19 kişi falan gördü. Sonra tık yok. Başka mod konusunada gelecek olursak bu gece onuda deniyeceğiz. Ancak yine dolmayacağına emin gözlerle bakıyorum. Tabi kesin birşey diyemem, deniyip göreceğiz. Bizim iplerimize yakın ipler de baktım birinin panel saldırı videosu falan var birilerinin gerçekten uğraşmış olduğunu görüyorum. Birilerinin 3 sene önceki farklı firmadaki iplerinin reklamını yaptığını görüyorum. @Yek'-ta @Colditz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

F.T.H
İletişim:

Mesaj gönderen F.T.H »

1 Hafta öncesine kadar sorun yoktu dün aynı şekilde komuta geçtiğim vakit sadece favorilerinde ekli olanlar geldi onun haricinde sadece 1 kişiyi görebildim çok az oyuncu akışı sağlanıyor 1 hafta içerisinde bu oyuncular yer yarıldı yerin içerisine mi girdi
Eğer CSD clientinde bulunan listeye önem verilirse bir nebze olsun sunucu doluşlarında artış olacağına inanıyorum çünkü liste 154. ipyi görene kadar çayımı doldurup gelirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tekbirlik
Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
Clan İsmi: Selected-Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen tekbirlik »

GÜNCELLLLLLLLLL [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Benim verdiğim cevap hala geçerlidir. Daha detaylı bir şekilde Pazartesi/Salı günü bakılacaktır. Bu konu ile ilgili omer@csduragi.com a mail atın. Master server sorunu hakkında konuşun. Son ödeme tarihiniz Pazartesi/Salı günü bitiyor ise ödeme bildiriminden durumu açıklayın. Konuyu açma tarihiniz 26 Haziran, salı günü 2 Temmuz. Aradaki geçen gün için master serverı göstererek ek süre talep edin. Eğer haklı bulurlar ise ek süre verilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli