Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Surf DM ?? Diğerleri Normal

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ResuLGümüş57

Mesaj gönderen ResuLGümüş57 »

Anlatamadımda Jail açtıgım zaman jail DR açtıgım zaman DR Surf açtıgım zaman normal DM olmasını istiyıorum nasıl yapmam gerek??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Mesaj gönderen ADOW »

ResuLGümüş57 yazdı: Cum Haz 28, 2019 11:40 am Anlatamadımda Jail açtıgım zaman jail DR açtıgım zaman DR Surf açtıgım zaman normal DM olmasını istiyıorum nasıl yapmam gerek??
surf acagınız zaman acmadan once /csdm yazın aktif etin sonra jail acagınız zamadan kapata bason en kolay ve pretik yontemi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Sorun: Kendi fullmod ayarlarımı nasıl yaparım?
Çözüm: amxmodx/configs/maps klasörüne girin. Örnek; plugins-jail.ini dosyasında sadece jail_ uzantılı haritalarda çalışacak olan eklenti dosya isimleri yazılıdır. prefix_jail.cfg dosyasında sadece jail_ uzantılı haritalarda girilerek olan ayarlar yazılıdır.
Yeni harita uzantıları tanımlandırmak için kendi bilgisayarınızda bu dosyaları oluşturup panele atabilirsiniz. Örnek;
plugins-bk.ini dosyasını oluşturup içine bayrak kapmaca modunda çalışmasını istediğim eklentileri yazdım ve panele attım. bk_ uzantılı bir harita açıldığı vakit plugins-bk.ini dosyasındaki eklentiler çalışacak.
prefix_bk.cfg dosyasını oluşturup içine bayrak kapmaca modunda olmasını istediğim ayarları yazdım ve panele attım. bk_ uzantılı bir harita açıldığı vakit prefix_bk.cfg dosyasındaki ayarlar aktif olacak.
Not: Girmiş olduğunuz ayarlar eğer ki amxx.cfg içerisinde yazıyor ise bu ayarlar aktif olmayacaktır. Önce prefix_haritaetiketi.cfg çalışır, ondan sonra amxx.cfg çalışır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala