User gelmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 36
User gelmiyor
swme user gelmiyo sebebi nedir sadece benim adamlarım cs ip geri de deil
Link: | |
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
User heryere eşit şekilde yönlendiriliyor diye biliyorum ? Yanlissa. Düzeltin
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
Öyle bişey yok. Doluluk tamamen server yönetimine aittir.Erhan1232YARDIM yazdı: Cum Haz 21, 2019 11:33 pm User heryere eşit şekilde yönlendiriliyor diye biliyorum ? Yanlissa. Düzeltin
+ Pluginleriniz çok iyi olması lazım.
+ Klan olarak sevilmeniz lazım.
+ Aktif Admin kesinlikle olması lazım.
+ Farklı etkinlikler yapılması lazım
+ Kuralları iyi bilmeniz lazım. Mesela pro sunucuda gidipde jail pluginleri jail mapları açılırsa dolmaz. Userler " bu ne be" der çıkar gider.
+ klanın yaş seviyesi 18+ üstü olursa daha iyi olur.
+ Ts3 de çeşitli aktivite yapılmalı.
Bunları yaparsanız dolar.
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
Adam servere user gelmiyor diyor servere user gelir cikar o ayri mesele @SAR HOŞ OLALIM 义
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
neden gelmediğini söyledim bende. yukarıda yazdığımdan birisi veya birkaçı mutlaka eksikki gelmiyorlarErhan1232YARDIM yazdı: Cum Haz 21, 2019 11:48 pm Adam servere user gelmiyor diyor servere user gelir cikar o ayri mesele @SAR HOŞ OLALIM 义
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
User gelmiyor
Serverini görmeden birşey demek doğru değil server ıp atarsan bir user gözüyle inceleyebiliriz eksiklikler serverdenmi yoksa ekibindenmi ona kanaat getirebiliriz.Marazs yazdı: Cum Haz 21, 2019 9:35 pm swme user gelmiyo sebebi nedir sadece benim adamlarım cs ip geri de deil
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
Sundan cok emınım cok iyi plginler var kb lari az gerkesiz plugin yok geln user direk slot komutcu yapıyoruz carıp ama sw girende gunde bi kisi iki kisi ve cok ılgılen gece 1 2 kadar aktifiz sabah 7 deden swip sonu 105 gelin bakin baklim neyimiz eksikmis sanki vps kurmusum gibi ip csduragı hıc user yokmu @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
ben bundan bir ay once 71 deydim orda hic boslamıyo du 20 den asa ama sımdı yukselmıyo ip server lsitenmi silindi acaba ? @Bilinmeyen Etiket
Linklerini gizle |
User gelmiyor
Benden tam olarak ne istiyorsunuz? Gitmeyenlerin modem fişlerini çekmemi mi?Marazs yazdı: Cmt Haz 22, 2019 12:57 pm Sundan cok emınım cok iyi plginler var kb lari az gerkesiz plugin yok geln user direk slot komutcu yapıyoruz carıp ama sw girende gunde bi kisi iki kisi ve cok ılgılen gece 1 2 kadar aktifiz sabah 7 deden swip sonu 105 gelin bakin baklim neyimiz eksikmis sanki vps kurmusum gibi ip csduragı hıc user yokmu Yek'-ta Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
User gelmiyor
Hayır abi user istiyomYek'-ta yazdı: Cmt Haz 22, 2019 1:11 pmBenden tam olarak ne istiyorsunuz? Gitmeyenlerin modem fişlerini çekmemi mi?Marazs yazdı: Cmt Haz 22, 2019 12:57 pm Sundan cok emınım cok iyi plginler var kb lari az gerkesiz plugin yok geln user direk slot komutcu yapıyoruz carıp ama sw girende gunde bi kisi iki kisi ve cok ılgılen gece 1 2 kadar aktifiz sabah 7 deden swip sonu 105 gelin bakin baklim neyimiz eksikmis sanki vps kurmusum gibi ip csduragı hıc user yokmu Yek'-ta Taha Demirbaş

Linklerini gizle |