Arkadaslar şu eklentiyi bulamadım ya serverım biohazard 4lzli 1lazerli map yapıcam da lazer lazersiz mapta bile lazer etkin nasıl yapıcaz ya eklentisimi var şimdiden teşekkürler
Bana yardım edermisin kardeşim ya yapamıyorum ya lazer kodum bu oluşturup bana atarmisin şimdiden allah razı olsun senden kardeşim : )
ultimate_laser_mine_1.8.2.amx
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Haz 21, 2019 5:27 pm
plugins-sea.ini
Bunu addons>amxmodx>configs>maps içine yükle ve sadece sea_ ile başlayan haritada çalışır.
Eyvallah kardeşim sivastayim ağabeyim asker allahın izniyle cumartesi akşam çıkacağım eve geçip bilgisayarı açar açmaz ilk yapacağım is olarak sana söz veriyorum allaha emanet
plugins-sea.ini
Bunu addons>amxmodx>configs>maps içine yükle ve sadece sea_ ile başlayan haritada çalışır.
Eyvallah kardeşim sivastayim ağabeyim asker allahın izniyle cumartesi akşam çıkacağım eve geçip bilgisayarı açar açmaz ilk yapacağım is olarak sana söz veriyorum allaha emanet
plugins-sea.ini
Rica ederim.
Ya Emrullah kardeşim bizim ekip zm_infinatry diye bir map var rica etsem atarmisin teşekkür ederim şimdiden birde plugins.ini den lazer eklentisini kapıyımmi