O eklentinin orijinalinde jointeam yazınca menü açılıyor ve takıma girişe izin verilmiyordu. Gönderilen eklentiyi denediğimde joint yazınca da menü açılıyor fakat takımlara giriş yapılmıyordu. Şimdi en son gönderdiğim eklentide jointeam yazınca menü açılmıyor ve konsolda takımlara giriş kapalı diye yazı yazıyor. Benim istediğim şey joint yazınca menü açılacak ve takımlara giriş yapabilecek olmamdır. Ayrıca ben gönderilen eklentiyi bu eklentiye uyarlamıştım joint yazınca menü açılmıştı ancak yine takımlara giremedim. Çünkü sonuçta joint yazsamda jointeam yazsamda sonuç jointeam a gidiyor. Önemli olan takıma giriş yapabilmem sizin gönderdiğiniz de takıma giriş yapılmıyordu ve bana uymuyordu.
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
new bool:kisisel[33]=false
public plugin_init() {
register_plugin("Block Team Change", "1.0", "..."); register_clcmd("jointeam", "cmdJoinTeam"); register_clcmd("joint", "cmdJoinTeam2");}
public cmdJoinTeam(id) {
if(!kisisel[id]){
client_print_color(id, id, "^4[^3AMXX^4] ^1Takim Degistirmene iznin yok.!"),client_cmd(id,"echo [AMXX] Takim Degistirmene iznin yok.!");
return PLUGIN_HANDLED;
}else return PLUGIN_CONTINUE
}
public cmdJoinTeam2(id) {
kisisel[id]=true;
client_print_color(id, id, "^4[^3AMXX^4] ^1Jointeam Kullanimina izin verildi.!");
client_cmd(id,"jointeam");
return PLUGIN_HANDLED
}
Burada bir açık var. Batman komutu kullanıp çıktıktan sonra yerine geçen kişi komutu kullanabilecek.
Public client disconnected ile komutu geri false yapmalıyız.
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
new bool:kisisel[33]=false
public plugin_init() {
register_plugin("Block Team Change", "1.0", "..."); register_clcmd("jointeam", "cmdJoinTeam"); register_clcmd("joint", "cmdJoinTeam2");}
public cmdJoinTeam(id) {
if(!kisisel[id]){
client_print_color(id, id, "^4[^3AMXX^4] ^1Takim Degistirmene iznin yok.!"),client_cmd(id,"echo [AMXX] Takim Degistirmene iznin yok.!");
return PLUGIN_HANDLED;
}else return PLUGIN_CONTINUE
}
public cmdJoinTeam2(id) {
kisisel[id]=true;
client_print_color(id, id, "^4[^3AMXX^4] ^1Jointeam Kullanimina izin verildi.!");
client_cmd(id,"jointeam");
return PLUGIN_HANDLED
}
Burada bir açık var. Batman komutu kullanıp çıktıktan sonra yerine geçen kişi komutu kullanabilecek.
Public client disconnected ile komutu geri false yapmalıyız.