bazi eklentilere edit yapamıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
ScoolBa
Konu Sahibi - Mesajlar: 103
kodlamaya yeni başlıyorum arkadaşlarima nasil coder olunur diye sordum hepsi ilk bir tane sma al ona edit yap dediler bende yapıyordum 2 3 tane sma editledim ama bazı eklentilere edit yapıyorum kodlamada hata yok ama nedense amx modx invalid hatasi veriyor bunu bana detaylı anlatırmısınız
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Erhan1232YARDIM
-
omertas14544
Bende o yönde ilerliyordum anca kendin bir seyler yapmaya başlayana kadar olur editleyene kadar degil. Ama şuan önerilere göre ilk pawn öğrenme dediler C yoğunlaş dediler ben suan C yoğunum. Sende coder olmak istiyorsan Pawn dan değil C den baslamalısın çünkü cidden dedikleri doğru Pawnda bir yere kadar öğrendim sonrasını kafam almamaya başladı.
| Linklerini gizle |
Öncelik olarak kendine yada başkalarına coder demeyerek başlayabilirsin. Sonra edit yerine düzenleme. Plaza forumu muyuz?
Algoritma ve c ye giriş derslerine bak. Bir müddet sonra sma dosyalarını açtığın vakit ne nedir anlarsın ona göre düzenleme yaparsın. C ile tek fark int yerine new kullanıyorsun.
Algoritma ve c ye giriş derslerine bak. Bir müddet sonra sma dosyalarını açtığın vakit ne nedir anlarsın ona göre düzenleme yaparsın. C ile tek fark int yerine new kullanıyorsun.
| Linklerini gizle |