kod bloğu
Moderatör: Moderatörler
-
SAR HOŞ OLALIM 义
Konu Sahibi - Mesajlar: 267
kod bloğu
bir pluginin özelliğini belirlediğim yetkideki adminler hariç herkez kullansın istiyorum bunun kod bloğu nedir ?
mesela servere mermisekmeme ekleyecem belirlediğim yetkideki adminlerin mermisi seksin diğer herkezin sekmesin gibi örnek olarak.
mesela servere mermisekmeme ekleyecem belirlediğim yetkideki adminlerin mermisi seksin diğer herkezin sekmesin gibi örnek olarak.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
kod bloğu
İşlemin tam tersini alacaksınız.
if(yetkisorgusu) mesela bunu sadece Kick yetkisi olanların kullanması için yazıyorsunuz. Sadece kick yetkisi olmayanlar için kullanmak isterseniz if(!yetkisorgusu), yada sorun olmasın (!(yetkisorgusu) olarak eklentiye yazmalısınız.
if(yetkisorgusu) mesela bunu sadece Kick yetkisi olanların kullanması için yazıyorsunuz. Sadece kick yetkisi olmayanlar için kullanmak isterseniz if(!yetkisorgusu), yada sorun olmasın (!(yetkisorgusu) olarak eklentiye yazmalısınız.
| Linklerini gizle |
-
SAR HOŞ OLALIM 义
kod bloğu
Kod: Tümünü seç
if(!get_user_team(id) == 1 && get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION)
{| Link: | |
| Linklerini gizle |
kod bloğu
Sadece TE takımında B yetkisi olmayanlar dimi?
Kod: Tümünü seç
if(get_user_team(id) == 1 && !(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION))
{| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
kod bloğu
O ünlem get_user_flags kısmının başında olacak.
Sen orada T takımında değilse ve Yetkisi B ise demişsin.
Sen orada T takımında değilse ve Yetkisi B ise demişsin.
| Linklerini gizle |
-
SAR HOŞ OLALIM 义
kod bloğu
hayır sadece te takımında değil tüm takımlarda olacak. siz bana o zaman kodu atar mısınız.
veya şöyle yapalım aşağıya rasgele basit bir eklenti bıraktım bunun üzerinde dener misiniz.
veya şöyle yapalım aşağıya rasgele basit bir eklenti bıraktım bunun üzerinde dener misiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
-
SAR HOŞ OLALIM 义
kod bloğu
Kod alıntı o yüzden oldu o takım olayı kendim yazmaya üşendim bide satır hatası vs olmasın diyeBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Haz 17, 2019 4:04 pm O zaman get_user_team(id) == 1 kodunu kaldırmalısın.
| Linklerini gizle |