Yönlendirme İle İlgili
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 267
Yönlendirme İle İlgili
Merhaba Yönlendirme İlemi Alakalı Yoksa Serverlemi Bi Soru Sorucam Serverim Fy_iceworld16 Mapında Ful Çekıyor Dust2 Veya Başka Mapa Döndükmü Boşalıyor Ve Bu Neyle Alakalı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yönlendirme İle İlgili
Oraya gidenler de dust2 seviyordur.Sen deathrundan jaile geçince nasıl sw düşüyorsa bunda da aynı oluyor.
Bu arada sana bir soru neden bana hesap soruyorsunda, kendinde hiç hata varmı diye düşünmüyorsun ?
Bu arada sana bir soru neden bana hesap soruyorsunda, kendinde hiç hata varmı diye düşünmüyorsun ?
Linklerini gizle |
-
-
Yönlendirme İle İlgili
Kardeş her ne kadar yönlü de olsan bir sabit ekipin olacak. Örnek veriyorum cs9 , cs8net gibi serverler sabit player kazanmış klanlar. Eğer yönlü bir sunucuya ilgi verirsen sunucun doluluk üstüne doluluk yakalar.
IP neydi?
IP neydi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Yönlendirme İle İlgili
iceworld mapini oynayan oyuncu kitlesiyle dust2 oynayan assault1337 oynayan oyuncu kitlesi tamamen birbirinden farklı kişilerdir.
Genelde iceworld mapini kafa dağıtmak için oyuncular 10-15 dakka oynarlar çıkarlar. Kimi pro oyuncular ellerini ısındırmak için girer oynarlar. Ancak dust2 oynayan insanlar helede pro olarak oynayan oyuncular oynadıkları serverlarda kalıcı olarak oynarlar, muhabbet sohbet ortamını severler. Aynı şeyi assault mapleri içinde düşünüyorum. Bu yüzden yönlendirmeyle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tamamıyla oyuncuların zevk meselesi olduğunu düşünüyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Yönlendirme İle İlgili
iceworld mapında giren yön ile d2 de giren yönlendirme aynıdır .
oyuncuyu serverinizde tutmak tamamen sizin elinizde olan birsey .
oyuncuyu serverinizde tutmak tamamen sizin elinizde olan birsey .
Linklerini gizle |