Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aşırı garip olaylar yaşıyorum

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Mesaj gönderen omar »

77 FPS yazdı: Prş Haz 13, 2019 1:19 pm Bir gün daha öyle yaşarsam eğer video çekerim, bu konuda ciddiyim. Burası antalya, her şey beklenir burada.
@@Ulu @ Team
@Gozyasi`
@roberto firmino
Kemerdeyim beraber yaşayalım bu olayları.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS
Server Ip/DNS: Kapalı.

Mesaj gönderen 77 FPS »

uzman59 yazdı: Cmt Haz 15, 2019 3:49 pm
77 FPS yazdı: Çrş Haz 12, 2019 9:49 pm Mantıklı bir açıklama yapabilecek arkadaş var mı ? Bu olaylar iyice moralimi bozmaya başladı çünkü.
Bu tür olaylar herkesin moralini bozar ...

Ancak sen bu olayların etkisinde kalır isen kurtulman imkansız olabilir ..
Bunların var olduklarına inanmalısın ve ayrıca da düşünmemeye çalışmalısın ...
Aklından hiç çıkmaz ise onlarda seni bırakmazlar ... normal yaşamana devam et bu tür olaylar dünya üzerinde sadece senin başından geçmiyor ...farklı hobiler edinmeye boş kalmamaya bir nevi aklından çıkarmaya çalış gez toz eğlen vs. ... bir gün yine aklına geldiğinde ise geçmişte kaldığını göreceksin ...

Ve burada bu tür konuları bi daha açmamaya özen göster ... insanların geçmişinde yaşadıklarını tekrar hatırlatma ve moralini de bozma ..

Burada bu tür konulara nasıl izin veriliyor ... :?:
Şayet insanlar yaşadıklarını anlatırsa burası bir zaman sonra şey**n ücgenine dönebilir .. :idea:
Şayet izin veriliyor ise bizde geçmişimiz de yaşadıklarımızı anlatalım ... :arrow:

Bu foruma 12 yaş altı küçük çocuklar dahi erişim sağlayabiliyor ...

Csd müşterisi & Csdforum üyesi olarak ;

*Bu konunun tamamen forumdan kaldırılmasını talep etmekteyim ..

Not: Konuyu silinen konulara taşımak yeterli değildir.

@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Ciddiye aldığın için teşekkür ederim. Dalga geçmiyordum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

omar yazdı: Pzr Haz 16, 2019 2:20 pm
77 FPS yazdı: Prş Haz 13, 2019 1:19 pm Bir gün daha öyle yaşarsam eğer video çekerim, bu konuda ciddiyim. Burası antalya, her şey beklenir burada.
@@Ulu @ Team
@Gozyasi`
@roberto firmino
Kemerdeyim beraber yaşayalım bu olayları.
Tatile geldim brom. Tatil iş karışık. Aslında işim gereği geldim, tatil de yapıyorum. Biraz saçma oldu ama anladın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

77 FPS yazdı: Pzr Haz 16, 2019 8:46 pm Ciddiye aldığın için teşekkür ederim. Dalga geçmiyordum.
Rica ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Mesaj gönderen uzman59 »

Taha Demirbaş yazdı: Cmt Haz 15, 2019 4:42 pm Counter Strike 'de +18 kapsamında bir oyun. Yani sınıflandıracak olursak yaş sınırlamasını yasal olarak sitede +18 ' e giriyor.
Neden dersen ki diyeceksin. Forum içerisinde yaralama, kan, et parçası modelleri gibi içerikler mevcut.
Benim görüşüm ve forum kuralları çerçevesinde değerlendirdiğimde benim açımdan talebiniz reddedilmiştir. (Başka yetkililer ne der bilemem kendi kararları.)

@Taha Demirbaş

Değerlendirmen de düşünerek verdiğin karar olduğunu belirtmişsin ..
Ancak hiç yada yeterli düşünmeden ve zıt yönde talebi nasıl RET edebilirim diye düşünmüş gibisin..

Counter Strike ve yasal olarak Siteyi de yaş sınırlaması olarak +18 e nasıl bağladın anlamış değilim :lol:
Foruma +13 yaş kendi kayıt olabiliyor 13 yaş altı ise bir takım işlemlere maruz kalarak yine kayıt olabiliyor ..
Resim app.php/help/faq

Karalarını sorgulamıyorum Taha demirbaş

Gerçekten düşünen birisi neden kaldırılması gerektiğini anlayabilir yada Bu olaylar insanın kendi başından geçtiğinde anlayabilir
Sana hurafeler ile karşılaşman için dua etmiyorum tabii ancak en azından başından geçtiğinde bizleri anlamanı umarım

.................

Bu tür konular serbest ise ;

Forum sakinlerine kanlı yaralamalı üç harfli beş harfli hurafeli forumlar diyelim ne diyelim...
Konu serbest olduğundan SEYTANINIZ BOL OLSUN da diyebiliriz :twisted:
Böyle bir cevaba Ne denilebilir ki ... Hangi atmosferde yaşıyoruz ..

TALEP YENİDEN ;

Ben ilgili konuyu baştan sona okuduğumda o gün etkilenmiştim ve gece uyku uyuyamadım 1 gün sürdü şuan sorunum yoktur
Ben etkilenebiliyor isem küçük yaş grubu miniklerin de etkilenebileceğini ve bu etkiden kolay kurtulamayacakları ihtimalini de düşünerek forumdan kaldırılması talebinde bulunmuştum.

Benimki sadece bir talep kabul edilir edilmez ayrı konudur.

Bu tür konular serbest değil ise ;

@Yek'-ta Neyi bekliyoruz ...

[@Bilinmeyen Etiket] Konudan haberiniz var mıdır ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

uzman59 yazdı: Pzr Haz 16, 2019 8:54 pm
Taha Demirbaş yazdı: Cmt Haz 15, 2019 4:42 pm Counter Strike 'de +18 kapsamında bir oyun. Yani sınıflandıracak olursak yaş sınırlamasını yasal olarak sitede +18 ' e giriyor.
Neden dersen ki diyeceksin. Forum içerisinde yaralama, kan, et parçası modelleri gibi içerikler mevcut.
Benim görüşüm ve forum kuralları çerçevesinde değerlendirdiğimde benim açımdan talebiniz reddedilmiştir. (Başka yetkililer ne der bilemem kendi kararları.)

@Taha Demirbaş

Değerlendirmen de düşünerek verdiğin karar olduğunu belirtmişsin ..
Ancak hiç yada yeterli düşünmeden ve zıt yönde talebi nasıl RET edebilirim diye düşünmüş gibisin..

Counter Strike ve yasal olarak Siteyi de yaş sınırlaması olarak +18 e nasıl bağladın anlamış değilim :lol:
Foruma +13 yaş kendi kayıt olabiliyor 13 yaş altı ise bir takım işlemlere maruz kalarak yine kayıt olabiliyor ..
Resim app.php/help/faq

Karalarını sorgulamıyorum Taha demirbaş

Gerçekten düşünen birisi neden kaldırılması gerektiğini anlayabilir yada Bu olaylar insanın kendi başından geçtiğinde anlayabilir
Sana hurafeler ile karşılaşman için dua etmiyorum tabii ancak en azından başından geçtiğinde bizleri anlamanı umarım

.................

Bu tür konular serbest ise ;

Forum sakinlerine kanlı yaralamalı üç harfli beş harfli hurafeli forumlar diyelim ne diyelim...
Konu serbest olduğundan SEYTANINIZ BOL OLSUN da diyebiliriz :twisted:
Böyle bir cevaba Ne denilebilir ki ... Hangi atmosferde yaşıyoruz ..

TALEP YENİDEN ;

Ben ilgili konuyu baştan sona okuduğumda o gün etkilenmiştim ve gece uyku uyuyamadım 1 gün sürdü şuan sorunum yoktur
Ben etkilenebiliyor isem küçük yaş grubu miniklerin de etkilenebileceğini ve bu etkiden kolay kurtulamayacakları ihtimalini de düşünerek forumdan kaldırılması talebinde bulunmuştum.

Benimki sadece bir talep kabul edilir edilmez ayrı konudur.

Bu tür konular serbest değil ise ;

@Yek'-ta Neyi bekliyoruz ...

[@Bilinmeyen Etiket] Konudan haberiniz var mıdır ..
Brom bu yüzden konu dışı diye bir bölüm varya. :d Sakin olmalısın bence, benden daha çok strese girmişsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Mesaj gönderen uzman59 »

77 FPS yazdı: Pzr Haz 16, 2019 9:24 pm Brom bu yüzden konu dışı diye bir bölüm varya. :d Sakin olmalısın bence, benden daha çok strese girmişsin.
İlgili konu tabi ki konu dışında açılmış bir konudur ,bilmeyerek konu açmış olmanda da sakınca yoktur
Ancak konu dışı denilince akla Cs haricinde yer alan her türlü konumu geliyor ...

Her türlü konu deyince insanın aklına her şey gelebiliyor ..
Senin açtığın konu düşündüklerimin arasında ne ki , örnek verme gereği duymuyorum bizim ki sadece bir taleptir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

uzman59 yazdı: Pzr Haz 16, 2019 9:40 pm
77 FPS yazdı: Pzr Haz 16, 2019 9:24 pm Brom bu yüzden konu dışı diye bir bölüm varya. :d Sakin olmalısın bence, benden daha çok strese girmişsin.
İlgili konu tabi ki konu dışında açılmış bir konudur ,bilmeyerek konu açmış olmanda da sakınca yoktur
Ancak konu dışı denilince akla Cs haricinde yer alan her türlü konumu geliyor ...

Her türlü konu deyince insanın aklına her şey gelebiliyor ..
Senin açtığın konu düşündüklerimin arasında ne ki , örnek verme gereği duymuyorum bizim ki sadece bir taleptir.
Sonuna kadar saygı duyarım. Fakat böyle konularda bazı insanların hassaslaşacağını unutmuşum. Benim aptallığım. Gerçekten çok özür dilerim senden.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 123
Clan İsmi: Via ' Prime
İletişim:

Mesaj gönderen Furkan Göksel »

@@Ulu @ Team
@Gozyasi`
@roberto firmino
Antalyanin Neresinde oturuyorsun Bende Antalyadayim doğma büyüme

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

Furkan Göksel yazdı: Sal Haz 18, 2019 9:55 pm
@@Ulu @ Team
@Gozyasi`
@roberto firmino
Antalyanin Neresinde oturuyorsun Bende Antalyadayim doğma büyüme
Brom iş ve tatil için gelmiştim. Yarın sabah veya gece yola çıkacağım. Aslen İzmirliyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala