20'li yaşında genç gördük yolda. Burası normal. Bizi görünce aniden koşmaya başladı sonra ne oldu demek için yanına yanaşacaktım fakat karşıya geçti, arkadaşım göbekten dön öyle geçelim konuşalım dedi. Oradan ayrılmam ile göbekten dönmem max 10 saniye olmuştur. Etrafta çocuktan eser yok. Kafamıza takıldı başladık çocuğu aramaya, fakat küçücük alanda bulamadık. Sanki kanatlanıp uçtu.
Bundan 2 gün sonra ise yine işimden çıktım eve gidip biraz oturdum saat gece 12 gibi dışarı çıktım, arkadaşı aldım. Ardından bir adamın arabayla bir kadını taciz ettiğini gördük. Sanki kahramanız ya başladım adama sellektör yapmaya, bastı gitti sonra bende arkasından gittim. Biraz ürküttüm sonra geri dönüp bir şeyiniz var mı demek için kadının yanına dönüyorduk, yemin ederim bu olaylar 30 saniye bile sürmemiştir. Kadında yok oldu. Şaka gibi geliyor fakat son 1 haftadır bu böyle olmaya başladı.
Kafayı yemek üzereyim şuan. Şuraya buraya gitti diyecek kişilere şöyle söyleyeyim; dolaştığımız yerleri ve kimin nerede oturduğunu adım gibi biliyorum. Ayrıca avuç kadar yerde 1 insan nereye gidebilir ? Bizden saklanacak hali yok, hayatımda bir defa gördüm.