Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aşırı garip olaylar yaşıyorum

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
77 FPS
Server Ip/DNS: Kapalı.

Mesaj gönderen 77 FPS »

Selam beyler, her iş çıkışımdan sonra arkadaşımı arabayla alıp sahil gibi yerleri turlarız bu bazen sabahı buluyor fakat hep akşam veya gece yarıları yapıyoruz bu olayı. Garip olan kısımı en başından anlatayım şöyle;

20'li yaşında genç gördük yolda. Burası normal. Bizi görünce aniden koşmaya başladı sonra ne oldu demek için yanına yanaşacaktım fakat karşıya geçti, arkadaşım göbekten dön öyle geçelim konuşalım dedi. Oradan ayrılmam ile göbekten dönmem max 10 saniye olmuştur. Etrafta çocuktan eser yok. Kafamıza takıldı başladık çocuğu aramaya, fakat küçücük alanda bulamadık. Sanki kanatlanıp uçtu.

Bundan 2 gün sonra ise yine işimden çıktım eve gidip biraz oturdum saat gece 12 gibi dışarı çıktım, arkadaşı aldım. Ardından bir adamın arabayla bir kadını taciz ettiğini gördük. Sanki kahramanız ya başladım adama sellektör yapmaya, bastı gitti sonra bende arkasından gittim. Biraz ürküttüm sonra geri dönüp bir şeyiniz var mı demek için kadının yanına dönüyorduk, yemin ederim bu olaylar 30 saniye bile sürmemiştir. Kadında yok oldu. Şaka gibi geliyor fakat son 1 haftadır bu böyle olmaya başladı.

Kafayı yemek üzereyim şuan. Şuraya buraya gitti diyecek kişilere şöyle söyleyeyim; dolaştığımız yerleri ve kimin nerede oturduğunu adım gibi biliyorum. Ayrıca avuç kadar yerde 1 insan nereye gidebilir ? Bizden saklanacak hali yok, hayatımda bir defa gördüm. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

Yazmayı unuttum. Daha dün 17,18 yaşında bir çocuk ile 16 yaşlarında bir kız yolun kenarında bekliyor idi. Kız bir şeyden korkmuş gibi sağına soluna hızlıca bakıyordu, çocuk ise telefona gömülmüş fakat başı ve telefon arasında 2 parmak boşluk var. Çocuklar aynı bir yerden kaçar gibi giyinmişti. Çantaları full dolu, ellerinde fazladan 1 çanta bile vardı. Sonra boş yolda koşmaya başladılar. Arkadaşım bence gidip ne olduğunu soralım dedi, mantıklı geldi. Sonuçta gecenin bir yarısı 17,18'inde bir çocuk yanında kız ile ne yapabilirdi. Arabayla yanlarına yanaşmaya çekindim, yanlış anlaşılırım diye. Azıcık ileride durdum ve arkama baktım. Yürümeye başlamışlardı. arkadaşım bir şey sordu ve sadece başımı saliseler içerisinde dönderdim farklı yere. Tekrar baktım, kimse yok. Döndüm gidebilecekleri başka yere baktım. Sonuç sıfır. Sanki toz olup gidiyorlar.

Mantıklı bir açıklama yapabilecek arkadaş var mı ? Bu olaylar iyice moralimi bozmaya başladı çünkü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

roberto firmino

Mesaj gönderen roberto firmino »

Hangi dizi bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Koşmalar, kaçmalar, tacizler .. bağcılarda mısın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Ben bu filmi izlemiştim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

Bir gün daha öyle yaşarsam eğer video çekerim, bu konuda ciddiyim. Burası antalya, her şey beklenir burada.
@@Ulu @ Team
@Gozyasi`
@roberto firmino

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Erhan1232YARDIM

Mesaj gönderen Erhan1232YARDIM »

77 FPS yazdı: Prş Haz 13, 2019 1:19 pm Bir gün daha öyle yaşarsam eğer video çekerim, bu konuda ciddiyim. Burası antalya, her şey beklenir burada.
@@Ulu @ Team
@Gozyasi`
@roberto firmino
Abi bi okut kendine.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

Flim senaryosu olarak almaya talibim beyfendi. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

77 FPS yazdı: Çrş Haz 12, 2019 9:49 pm Mantıklı bir açıklama yapabilecek arkadaş var mı ? Bu olaylar iyice moralimi bozmaya başladı çünkü.
Bu tür olaylar herkesin moralini bozar ...

Ancak sen bu olayların etkisinde kalır isen kurtulman imkansız olabilir ..
Bunların var olduklarına inanmalısın ve ayrıca da düşünmemeye çalışmalısın ...
Aklından hiç çıkmaz ise onlarda seni bırakmazlar ... normal yaşamana devam et bu tür olaylar dünya üzerinde sadece senin başından geçmiyor ...farklı hobiler edinmeye boş kalmamaya bir nevi aklından çıkarmaya çalış gez toz eğlen vs. ... bir gün yine aklına geldiğinde ise geçmişte kaldığını göreceksin ...

Ve burada bu tür konuları bi daha açmamaya özen göster ... insanların geçmişinde yaşadıklarını tekrar hatırlatma ve moralini de bozma ..

Burada bu tür konulara nasıl izin veriliyor ... :?:
Şayet insanlar yaşadıklarını anlatırsa burası bir zaman sonra şey**n ücgenine dönebilir .. :idea:
Şayet izin veriliyor ise bizde geçmişimiz de yaşadıklarımızı anlatalım ... :arrow:

Bu foruma 12 yaş altı küçük çocuklar dahi erişim sağlayabiliyor ...

Csd müşterisi & Csdforum üyesi olarak ;

*Bu konunun tamamen forumdan kaldırılmasını talep etmekteyim ..

Not: Konuyu silinen konulara taşımak yeterli değildir.

@Yek'-ta
@Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

uzman59 yazdı: Cmt Haz 15, 2019 3:49 pm
77 FPS yazdı: Çrş Haz 12, 2019 9:49 pm Mantıklı bir açıklama yapabilecek arkadaş var mı ? Bu olaylar iyice moralimi bozmaya başladı çünkü.
Bu tür olaylar herkesin moralini bozar ...

Ancak sen bu olayların etkisinde kalır isen kurtulman imkansız olabilir ..
Bunların var olduklarına inanmalısın ve ayrıca da düşünmemeye çalışmalısın ...
Aklından hiç çıkmaz ise onlarda seni bırakmazlar ... normal yaşamana devam et bu tür olaylar dünya üzerinde sadece senin başından geçmiyor ...farklı hobiler edinmeye boş kalmamaya bir nevi aklından çıkarmaya çalış gez toz eğlen vs. ... bir gün yine aklına geldiğinde ise geçmişte kaldığını göreceksin ...

Ve burada bu tür konuları bi daha açmamaya özen göster ... insanların geçmişinde yaşadıklarını tekrar hatırlatma ve moralini de bozma ..

Burada bu tür konulara nasıl izin veriliyor ... :?:
Şayet insanlar yaşadıklarını anlatırsa burası bir zaman sonra şey**n ücgenine dönebilir .. :idea:
Şayet izin veriliyor ise bizde geçmişimiz de yaşadıklarımızı anlatalım ... :arrow:

Bu foruma 12 yaş altı küçük çocuklar dahi erişim sağlayabiliyor ...

Csd müşterisi & Csdforum üyesi olarak ;

*Bu konunun tamamen forumdan kaldırılmasını talep etmekteyim ..

Not: Konuyu silinen konulara taşımak yeterli değildir.

@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Counter Strike 'de +18 kapsamında bir oyun. Yani sınıflandıracak olursak yaş sınırlamasını yasal olarak sitede +18 ' e giriyor.
Neden dersen ki diyeceksin. Forum içerisinde yaralama, kan, et parçası modelleri gibi içerikler mevcut.
Benim görüşüm ve forum kuralları çerçevesinde değerlendirdiğimde benim açımdan talebiniz reddedilmiştir. (Başka yetkililer ne der bilemem kendi kararları.)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala