Sistem donanım yükseltme yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yıllardır dükkanda duran ve dükkanı kapatmamız ile eve getirdiğim aşağıda özellikleri görünen bi haşmetlimiz var csgo pubg lite düzeyinde oyunları oynayabilmek için kaç para bayılmam lazım en alt limitten fikirlerinizi alabilirmiyim pek de anlamam bileşenlerden teşekkürler..
(Bunu sat üstüne koy vb. yazmayın lütfen elimde bu var en ucuza oluru nedir)
(win 8.1 VL lite kurmayı düşünüyorum ne kurayım işletim sistemi olarak)
@ShooTeR @ADOW @seypa @Taha Demirbaş@Meczup @omar @Serhat Öndeş @undead52
(Bunu sat üstüne koy vb. yazmayın lütfen elimde bu var en ucuza oluru nedir)
(win 8.1 VL lite kurmayı düşünüyorum ne kurayım işletim sistemi olarak)
@ShooTeR @ADOW @seypa @Taha Demirbaş@Meczup @omar @Serhat Öndeş @undead52
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs2.Csduragi.Net
- Clan İsmi: Selected-Gaming
- İletişim:
Artık yeni nesil oyunlarda en az 8 GB ram gerekli eğer ram'ın 8 gb değilse onu 8 gb yapabilirsin. Ekran kartını da GT 1030 takarsan senin epey bi işini görecektir. Ancak hdd ve ssd bilgilerini vermemişsin, onlara da ihtiyaç olabilir ssd(Bilgisiyarın ve oyunlarının hızlı açılmasını sağlar.) eğer istersen ekleyebilirsin ancak hdd en az bir 1 TB olması gerekli diye düşünüyorum. Bahsettiğin oyunlar için iyi olur. 500'de yeter ama 1 TB oldukça işini görecektir.
Eğer Ram'ın 4 GB Olduğunu farz edersek 4GB Ram fiyati = 130-150TL arasında(Hi-Level'in 0 Modelleri)
Ekran kartınında GT 1030 0 maliyeti en az = 500-600TL civarlarında(2.el 300-400TL'yefalan rahatlıkla bulursun.)
1TB Seagete HDD = En ucuz 300-400TL arasındadır.( Bu arada eğer 500 gb varsa şuanlık işini görür.)
BU ARADA BU SISTEMLE YENI NESIL OYUNLARIN ÇOĞUNU ORTA DEĞERLERDE OYNARSIN.
Eğer Ram'ın 4 GB Olduğunu farz edersek 4GB Ram fiyati = 130-150TL arasında(Hi-Level'in 0 Modelleri)
Ekran kartınında GT 1030 0 maliyeti en az = 500-600TL civarlarında(2.el 300-400TL'yefalan rahatlıkla bulursun.)
1TB Seagete HDD = En ucuz 300-400TL arasındadır.( Bu arada eğer 500 gb varsa şuanlık işini görür.)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
2 GB ram yeterli olmayabilir 4 yada 6 yapman sağlıklı olacaktır win10 R4 yükleyebilirsin, veya win7
oyun kısmına gelirsek onboard olarak csgoyu oynatır ancak pubg lite için birşey diyemem, oynatabilirde oynatmayabilirde...
oyun kısmına gelirsek onboard olarak csgoyu oynatır ancak pubg lite için birşey diyemem, oynatabilirde oynatmayabilirde...
Linklerini gizle |
-
2.nesil bir işlemci ve ddr3 sistemle yeni nesil oyunları ortada ?tekbirlik yazdı: Cmt Haz 15, 2019 9:26 pm Artık yeni nesil oyunlarda en az 8 GB ram gerekli eğer ram'ın 8 gb değilse onu 8 gb yapabilirsin. Ekran kartını da GT 1030 takarsan senin epey bi işini görecektir. Ancak hdd ve ssd bilgilerini vermemişsin, onlara da ihtiyaç olabilir ssd(Bilgisiyarın ve oyunlarının hızlı açılmasını sağlar.) eğer istersen ekleyebilirsin ancak hdd en az bir 1 TB olması gerekli diye düşünüyorum. Bahsettiğin oyunlar için iyi olur. 500'de yeter ama 1 TB oldukça işini görecektir.
Sen herhalde cok film izliyosun ?
Piyasada 230 250 tlye wd blue 1 tb 7200 rpm hdd bulunurken niye barracudaya o kadar para versin ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Bu dar boğaz muhabbetlerini felan bilmiyorum buna 4gb ram alsam 2de üstünde dursa orta yolluda bi ekran kartı alsam ama uyum içinde çalışması konusu nasıl olacak
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
HDD'yı çok araştırmadım, onuda alabilir.Bu işlemciyi küçümsemek büyük bir aptallık olsa gerek küçüklediğiniz kadar iş görmeyecek bir işlemci değil. Arkadaşa bizde biliyoruz i7 7700k önermeyi sor bakayım o kadar bütçesi varmı ? Ki yeni nesil oyunlardan kasıt gta 5 pubg vs düşük fpslerde bile olsa dediğim sistemde oynatıcağından eminim ama 8 gb ram en az olması gerekli. Örneklerinide fazlaca bulabilirsiniz. Girin bakın 3,4.nesil işlemcileri internet cafedeki sistemlere koyan insanlar var.(GTA5 vs oynatan) içinde bir sürü oyun bulunan bir sistemde bile bu işlemciler iş görüyor. Siz körü körüne bağlanmışsınız. i7 6.nesilden aşşası iş yapmaz len moruk çöp len moruk hpsi yok çöp len demeye. Biraz araştırmanızı itinayla tavsiye ederim iyi günler dilerim. ( En azından dual core bi işlemci değil )ShooTeR yazdı: Cmt Haz 15, 2019 9:28 pm2.nesil bir işlemci ve ddr3 sistemle yeni nesil oyunları ortada ?tekbirlik yazdı: Cmt Haz 15, 2019 9:26 pm Artık yeni nesil oyunlarda en az 8 GB ram gerekli eğer ram'ın 8 gb değilse onu 8 gb yapabilirsin. Ekran kartını da GT 1030 takarsan senin epey bi işini görecektir. Ancak hdd ve ssd bilgilerini vermemişsin, onlara da ihtiyaç olabilir ssd(Bilgisiyarın ve oyunlarının hızlı açılmasını sağlar.) eğer istersen ekleyebilirsin ancak hdd en az bir 1 TB olması gerekli diye düşünüyorum. Bahsettiğin oyunlar için iyi olur. 500'de yeter ama 1 TB oldukça işini görecektir.
Piyasada 230 250 tlye wd blue 1 tb 7200 rpm hdd bulunurken niye barracudaya o kadar para versin ?
Linklerini gizle |
-
Ben sana işlemci kötü diye bir laf yaptım mı burada ? (hayır)tekbirlik yazdı: Cmt Haz 15, 2019 9:48 pmHDD'yı çok araştırmadım, onuda alabilir.Bu işlemciyi küçümsemek büyük bir aptallık olsa gerek küçüklediğiniz kadar iş görmeyecek bir işlemci değil. Arkadaşa bizde biliyoruz i7 7700k önermeyi sor bakayım o kadar bütçesi varmı ? Ki yeni nesil oyunlardan kasıt gta 5 pubg vs düşük fpslerde bile olsa dediğim sistemde oynatıcağından eminim ama 8 gb ram en az olması gerekli. Örneklerinide fazlaca bulabilirsiniz. Girin bakın 3,4.nesil işlemcileri internet cafedeki sistemlere koyan insanlar var.(GTA5 vs oynatan) içinde bir sürü oyun bulunan bir sistemde bile bu işlemciler iş görüyor. Siz körü körüne bağlanmışsınız. i7 6.nesilden aşşası iş yapmaz len moruk çöp len moruk hpsi yok çöp len demeye. Biraz araştırmanızı itinayla tavsiye ederim iyi günler dilerim. ( En azından dual core bi işlemci değil )ShooTeR yazdı: Cmt Haz 15, 2019 9:28 pm2.nesil bir işlemci ve ddr3 sistemle yeni nesil oyunları ortada ?tekbirlik yazdı: Cmt Haz 15, 2019 9:26 pm Artık yeni nesil oyunlarda en az 8 GB ram gerekli eğer ram'ın 8 gb değilse onu 8 gb yapabilirsin. Ekran kartını da GT 1030 takarsan senin epey bi işini görecektir. Ancak hdd ve ssd bilgilerini vermemişsin, onlara da ihtiyaç olabilir ssd(Bilgisiyarın ve oyunlarının hızlı açılmasını sağlar.) eğer istersen ekleyebilirsin ancak hdd en az bir 1 TB olması gerekli diye düşünüyorum. Bahsettiğin oyunlar için iyi olur. 500'de yeter ama 1 TB oldukça işini görecektir.
Yeni nesilden tarzım şunlar Anthem tarzı aşırı donanım isteyenlerden bahsediyorum, ancak senin dediğin global olarak geçiyor "YENI NESIL OYUNLARIN COGUNU ORTADA OYNARSIN" yeni nesilden kastın ney ondan bir bahset örnek ver öyle yaz bunu global olarak hepsini kapsama alanına alma.
Merak etme birader ben hergün araştırıyorum fanboy değilim sıkıntı yok =)
@ByBuLuT ☪ Uygun fiyata bir ddr3 4 gb ram bulursan güzel olur ustunede bir oem rx460 bulursan çekebilirsin veya gtx 950,gtx960,gt1030.
https://www.sahibinden.com/ram-bellek-m ... 3329=67566
Sahibinden alırsan kesinlikte ürünü get ile satın almaya bak (oturduğun şehir harici bir şehirden alırsan)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: LeadeR GaminG
- İletişim:
Öncelikle ramini 8 yapmanı öneririm çoğu kişi ekran kartı olarak nvidia önermiş ama nvidiaya o kadar para bayılmaya gerek yok. Shooterin dediği gibi rx460 bulursan onu al (ki çok zor her yerde stok bitmiş durumda bulan direk almış) yada 1050 ti gücünü veren rx570 alabilrsin aralarında 300 tl gibi bi fark var yani
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
RX460 bulunamıyor oyüzden önermedim ancak ve ancak Shooter kardeşim Düzgün okurmusun orta değerlerde ? Ayarlarda değil. Bide komikliğe bakarmısın sıfırdan bakarak yazıp tekrardan yanlış yazman komik olsa gerek. 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: LeadeR GaminG
- İletişim:
En son ki rx460 ı ben aldım heralde benden sonra hiç bulamadım 

Linklerini gizle |