tekbirlik yazdı: Cmt Haz 15, 2019 10:37 pm
RX460 bulunamıyor oyüzden önermedim ancak ve ancak Shooter kardeşim Düzgün okurmusun orta değerlerde ? Ayarlarda değil. Bide komikliğe bakarmısın sıfırdan bakarak yazıp tekrardan yanlış yazman komik olsa gerek.
Orta değerlerden kastını bahset örn olarak kaç fps ? ben olmasam başkası olsa veya hiç bilgisi olmayan birisi orda senin yazdığından orta değerlerden orta ayarlar olarak anlam çıkartır.
Sıfırdan bakarak demişsin biraz kendimizi düşürelim çığdıyıyoyum abi yiaa ))
Lütfen boş yapmayınız diyorum ve konuyu kapatıyorum. (KO oynayacam değerli vaktimi sana harcayamam)
beyler sakin olun ya fikir alalım dedik de gerginliğe gerek yok 1000 1500 tlye hallodur diyorsunuz yani doğru parçaları bulursam bi araştırayım ben bizim buralarda tanıdık bilgisayarcı internet kafecileri felan birde bios güncellemesi nasıl oluyor ve benim pcnin yeni bios sürümü varmı acaba veya diğer driverların güncellemesini kendi sitesinden mi yapayım en son ordan indirdiğimde başka bi pcdeydi pc açılmadı elimde olan eski driverlarla tekrar format atmak zorunda kalmıştım
ByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Haz 16, 2019 12:14 am
beyler sakin olun ya fikir alalım dedik de gerginliğe gerek yok 1000 1500 tlye hallodur diyorsunuz yani doğru parçaları bulursam bi araştırayım ben bizim buralarda tanıdık bilgisayarcı internet kafecileri felan birde bios güncellemesi nasıl oluyor ve benim pcnin yeni bios sürümü varmı acaba veya diğer driverların güncellemesini kendi sitesinden mi yapayım en son ordan indirdiğimde başka bi pcdeydi pc açılmadı elimde olan eski driverlarla tekrar format atmak zorunda kalmıştım
Slimdrivers kullanarak driverlari yükleyebilirsin bu arada anakart modelin nedir ?
Slimdrivers kullanarak driverlari yükleyebilirsin bu arada anakart modelin nedir ?
SS'de yazan MSI MS-7680 anakart değil mi bende pek bilmiyorum da ramin de resmini attım ek ram alırken nasıl yapayım ekran kartı felan alınca güç kaynağının gücü yetecek mi acaba nerden bakacam ona
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
SS'de yazan MSI MS-7680 anakart değil mi bende pek bilmiyorum da ramin de resmini attım ek ram alırken nasıl yapayım ekran kartı felan alınca güç kaynağının gücü yetecek mi acaba nerden bakacam ona
400W psu vardır buyuk ihtimal sisteminde psuyun değerlerinin bulundugu yerinde ssini at onada bakalım.
Sana tavsiyem eğer orjinal Windows kullanmıyor isen minimum 6 GB ram kullan. Windows 10 boşta iken 2gb harcıyor zaten. Ama bazı formatlarda bunu 1 GB'a kadar düşürebiliyorlar.
İşlemcin çok fena değil. Güç kaynağını bilmiyorum ama çok iyi olmadığını varsayıyorum ve En kötü 8 gb ramin olması gerek.
bütcenin hafif zorlayarak gtx 1660 veya gtx 1650 alabilirsin. Ayrıca bilgisayarın yıllardır duruyorsa ki ömrü nü hemen bitirmemesi için alttaki attığım macunuda almanı tavsiye ederim çünkü işlemci kullanım oranını %100 süreki göreceksin. Güç kaynağının ise sıkıntı çıkarmamısına dikkat et ve en kötü sağlam bir 450w veya normal 500w bir güç kaynağına ihtiyacin olduğunu unutma.
Benim tavsiyem yeni bir gtx 1650, yeni bir psu ve 2.el bir ddr3 8gb ram alman. Bu kart ile normal pubg ve yeni oyunlari dahi oynayabilirsin. Gtx 1660 almana çok gerek yok işlemcin darboğaz yapacaktır zaten. Ayrica gtx 1650 ile mevcut psu ile oynayabilirsin büyük ihtimal.