Arkadaşlar merhaba: Serverda Dm mod açık ve oyuncular oyuna girdiklerinde otomatik takımlara atılıyorlar. Bu yüzden takım seçme menüsü spec mod dahil kapalı.
Aşağıda yüklediğim eklentiyi serverımda kullanıyorum. Ancak bu kayıt sisteminde kayıtlı oyuncular oyuna girdiklerinde bir takıma kayıtsız oyuncular oyuna girdiklerinde bir takıma şeklinde ayarlanabiliyor. Normal default ayarlarını kullandığımda ise oyuncular giriş yaptıktan sonra otomatik olarak önlerine takım seçme menüsü gelmesi gerekiyor. Ancak benim serverda bu menü kapalı olduğu için takım seçme menüsü gelmiyor. Parolasını giren oyuncu spec modda kalıyor. Tekrardan çıkıp girmesi gerekiyor.
Bu cvar ayarını değiştirdiğimde ise oyuncu direkt olarak bir takıma atılıyor fakat şifresini girene kadar her saniye slaylanıyor.
En azından bu slay olayı yerine şifreyi girene kadar ekranı karartma seçeneği olabilir mi? Bir kontrol edebilir misiniz? İsteyen oyuncular için sma dosyası ve olayın resmi ekte yer almaktadır.
NOT: CVAR ayarlarının tüm kombinasyonlarını denedim. Ancak;
1.)Oyuncu şifresini giriyor ama spec modda kalıyor
2.)Oyuncu şifresini girene kadar slay yiyor. Eğer 60 saniye içinde girmezse kick yiyor. (kick yiyene kadar 50 kez slaylanıyor)
Nick Kayıt Sistemi Slay Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
eklentiden bütün slayları kaldırsam nasıl olur sorun çok uzun anlamaya üşemdim 
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
slay yerine bana ekran karartma ekleseniz harika olurByBuLuT ☪ yazdı: Cum Haz 07, 2019 11:10 pm eklentiden bütün slayları kaldırsam nasıl olur sorun çok uzun anlamaya üşemdim![]()

Linklerini gizle |
Sorun slaydan kaynaklı değil. Serverde takım seçme sınırı dolduğunda spectatorden tekrardan takıma dönemiyorsun. Bir retry'e bakıyor sınırı ayarlayamazsanız.CivilEngineer yazdı: Cum Haz 07, 2019 11:11 pmslay yerine bana ekran karartma ekleseniz harika olurByBuLuT ☪ yazdı: Cum Haz 07, 2019 11:10 pm eklentiden bütün slayları kaldırsam nasıl olur sorun çok uzun anlamaya üşemdim![]()
. En azından başka birinin yerine oyuna giren oyuncu şifreyi girene kadar ekranı karanlık olsun oynayamasın
![]()
Linklerini gizle |