SPR Arkasını trans. yapmak
Moderatör: Moderatörler
-
kaanapaydn
Konu Sahibi - Mesajlar: 165
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Arkadaşlar ekde, kullanmak istediğim spreylerin bmp dosyaları var.Bunları spr olarak kendi başıma yapmaya çalıştım, servere de ekledim fakat t ye basınca, arka planları beyaz olarak çıkıyor. Bunları arka planı transparan olarak ayarlayıp bana spr olarak iletebilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Transparan olması için arkasını siyah yapmanız gerek büyük ihtimalle
| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
hmm siyah yapınca düzelirmi diyorsunuz. Bi deniyeyim hemen
| Linklerini gizle |
Deneyin olur bencekaanapaydn yazdı: Sal Haz 04, 2019 8:43 am hmm siyah yapınca düzelirmi diyorsunuz. Bi deniyeyim hemen
| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
Serhat Öndeş yazdı: Sal Haz 04, 2019 8:49 amDeneyin olur bencekaanapaydn yazdı: Sal Haz 04, 2019 8:43 am hmm siyah yapınca düzelirmi diyorsunuz. Bi deniyeyim hemen

gg
| Linklerini gizle |
Arkası siyah mı? Siyah ise yaptığınız renk biriminden kaynaklı Ör; 255 200 220 gibi bunu painte bakıp göre bilirsin net bilgim yok
| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
evet arkası siyah sma dosyasından mı bahsediyorsunuz renk birimi derken ?Serhat Öndeş yazdı: Sal Haz 04, 2019 9:27 am Arkası siyah mı? Siyah ise yaptığınız renk biriminden kaynaklı Ör; 255 200 220 gibi bunu painte bakıp göre bilirsin net bilgim yok
| Linklerini gizle |
Şu 2 sprite dosyasını dene. Olmaz ise transparan olan bir sprite dosyasından bmp yi al, onun arkaplanın renginde ve onun boyutlarında resim dosyası oluşturun.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
undead52
-
kaanapaydn
- İletişim:
Olmadı hocam :/ herneyse,Yek'-ta yazdı: Sal Haz 04, 2019 2:57 pm Şu 2 sprite dosyasını dene. Olmaz ise transparan olan bir sprite dosyasından bmp yi al, onun arkaplanın renginde ve onun boyutlarında resim dosyası oluşturun.
hocam aşağıda vermiş olduğum ekte 2. 18. ve 35. spreyleri sorunsuz olarak silebilirmisiniz ? ben sildim ama galiba biryerlerde başka birşey daha var hata verdi.
Ve size zahmet ekteki sma'yı map boyunca sadece birkere sprey basılacak şekilde düzenleyebilirmisiniz ?
| Linklerini gizle |