Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Otomatik Uzatma

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
tepegoz
Clan İsmi: -

Otomatik Uzatma

Mesaj gönderen tepegoz »

soccerjam.sma
Verdiğim eklentiye göre sj_score 15 oyunun bitmesi için gerekli cvar ayarı. Hangi takım ilk 15 olursa oyun bitiyor yani.
new score_t = score[T], score_ct = score[CT] bu şekilde düzenlenmiş.
İstediğim şey score_t 14 ve score_ct 14 olursa yani son sayıdan önceki beraberlik olursa otomatik olarak sj_score 16 olacak. Tekrar iki takım da 15 olursa bu sefer sj_score 17 olacak ve bu şekilde gidecek. Yani bildiğimiz voleyboldaki uzatma sistemi işte istediğim şey.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Otomatik Uzatma

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Denemedim, test edersin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tepegoz

Otomatik Uzatma

Mesaj gönderen tepegoz »

Yek'-ta yazdı: Pzr May 26, 2019 6:58 pm Denemedim, test edersin.
Çalışıyor ancak yine cvara bağlı olarak yapamaz mısınız? Oyun içinden skoru ayarlayamıyorum. Orijinalinde ayarlanıyordu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Otomatik Uzatma

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ama harita değişmeden cvar ayarını değiştirmen lazım. Oyun esnasında değiştirir isen anlık olarak yansımaz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tepegoz

Otomatik Uzatma

Mesaj gönderen tepegoz »

teşekkürler bir de diğer konumda bana bir eklenti yazmıştınız o eklenti hakkında iki sorunum var silinmis-konular/rank-sistemi-t35459.ht ... mi#p242343
Serverdaki herhangi bir harfe sahip olan tüm slot ve adminler yeşil yazıyor. Ben eklentideki #define FLAG ADMIN_RESERVATION değerini FLAG_ADMIN_BAN, FLAG_ADMIN_H, FLAG_ADMIN_KICK gibi değiştirdim ama bir şey değişmedi. Mesela sadece b yetkisine sahip olanlar yeşil yazıyor , sadece t yetkisine sahip olanlar da yeşil yazıyor. Ben bu yeşil yazmayı tamamen kaldırmak istiyorum yani serverin kendi yeşil yazma kuralına göre olsun. Bu eklenti herhangi bir şeyi değiştirmesin.
Diğer bir sorun da takımdan mesaj yazma sorunudur. Arasıra takımdan yazanların nickleri görünmüyor. Şu şekilde gözüküyor. (TE): merhaba (CT): merhaba gözükmesi gereken (CT) Admin: merhaba
Bu yazdığım iki şeyle ilgilenir misiniz? Konu silindiği için buradan yazıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tepegoz

Otomatik Uzatma

Mesaj gönderen tepegoz »

Yek'-ta yazdı: Pzt May 27, 2019 2:17 pm Ama harita değişmeden cvar ayarını değiştirmen lazım. Oyun esnasında değiştirir isen anlık olarak yansımaz.
Birde serverda admin tag sistemi var ikisi aynı anda kullanılamaz mı? Admin prefix eklentisi yüklü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala