Attığım dimi bu bunun üzerine editledin.Kurdum denicem
Saklambaç Mod Hakkında Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Link: | |
Linklerini gizle |
DoğrudurMamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 18, 2019 7:10 pmAttığım dimi bu bunun üzerine editledin.Kurdum denicem
Linklerini gizle |
-
Aga olmamış bak biz avcıyız ve saklananları vuruyoruz ekranda avcılar kazandı diyor ve bizi tye atmıyor yani biz saklanamıyoruz
Linklerini gizle |
Demin bizim sunucuda denedim ekibim ileMamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 18, 2019 7:17 pm Aga olmamış bak biz avcıyız ve saklananları vuruyoruz ekranda avcılar kazandı diyor ve bizi tye atmıyor yani biz saklanamıyoruz
Eğer Saklanıyorsan ve öldüysen CT geçtiğini varsayalım
Oyunu T takımı kazanırsa CT'ye geçen kişi tekrardan T Takımına geçer asıl takımı T olduğundan dolayı ve T kazandığından dolayı
CT kazanırsa CT'de kalır Saklananlar ve asıl takımı T olanlar T de kalır
Linklerini gizle |
-
servere gelebilirmisinF.T.H yazdı: Cmt May 18, 2019 7:21 pmDemin bizim sunucuda denedim ekibim ileMamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 18, 2019 7:17 pm Aga olmamış bak biz avcıyız ve saklananları vuruyoruz ekranda avcılar kazandı diyor ve bizi tye atmıyor yani biz saklanamıyoruz
Eğer Saklanıyorsan ve öldüysen CT geçtiğini varsayalım
Oyunu T takımı kazanırsa CT'ye geçen kişi tekrardan T Takımına geçer asıl takımı T olduğundan dolayı ve T kazandığından dolayı
CT kazanırsa CT'de kalır Saklananlar ve asıl takımı T olanlar T de kalır
Linklerini gizle |
-
avcıydım yine avcıyım aga bu böyle gitmezki ama
Linklerini gizle |
Bana daha açıklayıcı ol Oyunu kim kazandı da tekrardan Avcı oldun eğer T kazandıysa Avcı olarak kalırsın
CT kazandıysa geçmen gerekli eğer böyle bir durum yok ise baştan bakarım
Lakin sen her el Değişmesini istiyorsan Örneği avcı olan Saklansın , Saklananlar Avcı olsun diye orasını da ayarlarız
Linklerini gizle |
-
Bak ben avcıyım yani TAB basınca Mavi gözüken takımım.Saklananlar Kırmızı Olarak gözüküyor.Ve biz onları vuruyoruz.Vuruyoruz onları onlar oto Ct geçiyor sonra vuruyoruz el bitiyor ekranda avcılar kazandı diyor sonra yine saklananlar saklanıyor t oluyor.F.T.H yazdı: Cmt May 18, 2019 7:31 pmBana daha açıklayıcı ol Oyunu kim kazandı da tekrardan Avcı oldun eğer T kazandıysa Avcı olarak kalırsın
CT kazandıysa geçmen gerekli eğer böyle bir durum yok ise baştan bakarım
Lakin sen her el Değişmesini istiyorsan Örneği avcı olan Saklansın , Saklananlar Avcı olsun diye orasını da ayarlarız
İstediğim şu Saklanan yani Tler saklandıktan sonra kazanırlarsa yine ct olsunlar avcılarda t olsun oazman böyle olabilir
Linklerini gizle |
İftara gitmeden dene bakalım şunuMamiReyiz [S] yazdı: Cmt May 18, 2019 7:43 pm Bak ben avcıyım yani TAB basınca Mavi gözüken takımım.Saklananlar Kırmızı Olarak gözüküyor.Ve biz onları vuruyoruz.Vuruyoruz onları onlar oto Ct geçiyor sonra vuruyoruz el bitiyor ekranda avcılar kazandı diyor sonra yine saklananlar saklanıyor t oluyor.
İstediğim şu Saklanan yani Tler saklandıktan sonra kazanırlarsa yine ct olsunlar avcılarda t olsun oazman böyle olabilir
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |