bazuka plugini edit
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 267
bazuka plugini edit
selamlar hayırlı geceler bazuka plugini istiyorum.
istediğim şekilde yapabilecek varmı usta pluginciler bakabilirlerse sevinirim.
1) bazuka direk el başı herkezin eline gelecek.
2) eke koyduğum bazuka plugini hatalı ateş etmiyor bazuka koymuyor.
3) bazuka mermi sayısı sınırsız olsun. veya 30 falan da olabilir.
4) bazuka 5 e basınca otomatik ele gelsin istiyorum. 1 de awp var 2 de tabanca 3 de bıçak 4 de bomba 5 e bazuka gelsin istiyorm.
yapabilecek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. çok uğraştım bu dediklerimi yapmak için ama her seferinde ayrı hatalar verdi.
istediğim şekilde yapabilecek varmı usta pluginciler bakabilirlerse sevinirim.
1) bazuka direk el başı herkezin eline gelecek.
2) eke koyduğum bazuka plugini hatalı ateş etmiyor bazuka koymuyor.
3) bazuka mermi sayısı sınırsız olsun. veya 30 falan da olabilir.
4) bazuka 5 e basınca otomatik ele gelsin istiyorum. 1 de awp var 2 de tabanca 3 de bıçak 4 de bomba 5 e bazuka gelsin istiyorm.
yapabilecek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. çok uğraştım bu dediklerimi yapmak için ama her seferinde ayrı hatalar verdi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
bazuka plugini edit
Herkesin bir işi var demek ki, uğraşacak vakit ayıramıyorlar. Benim şahsen vaktim yok böyle uzun uzun uğraşmaya.
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
Eyvallah ne diyelim.Yek'-ta yazdı: Sal May 14, 2019 1:21 am Herkesin bir işi var demek ki, uğraşacak vakit ayıramıyorlar. Benim şahsen vaktim yok böyle uzun uzun uğraşmaya.
Linklerini gizle |
bazuka plugini edit
Konuyu çok güncellemişsin. Gereksiz bir hareket. Bizi etiketlemişsin. İnan geç cevabı alacağın bir dönemdeyiz.
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
Herşeyin bir sebebi vardır elbet. Çocuk değiliz neticede forum kurallarını biliyorum. Bu plugini çok istiyorum. Ve bu konu için foruma açtığım 3. Konu.Taha Demirbaş yazdı: Sal May 14, 2019 1:42 am Konuyu çok güncellemişsin. Gereksiz bir hareket. Bizi etiketlemişsin. İnan geç cevabı alacağın bir dönemdeyiz.
eklenti-istekleri/eklenti-istekleri-t26468.html
silinmis-konular/bazuka-plugini-edit-t27103.html
Ama siz öyle diyorsanız öyledir ne diyelim. Sağlık olsun. Hayırlı ramazanlar.
Linklerini gizle |
-
-
-
bazuka plugini edit
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=175632 bu konu yardimci olur
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
Pek bişey anlamadım. Kod bloklarını verdiniz sanırım. Ama benim ihtiyacım eklentiye ufak değişiklikler.P A N Ç O yazdı: Çrş May 15, 2019 1:21 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=175632 bu konu yardimci olur
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
bazukayi 5 tusuna atama ve 30 mermi yapmak icin uygulaman gerek adimlarSAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Çrş May 15, 2019 2:23 pmPek bişey anlamadım. Kod bloklarını verdiniz sanırım. Ama benim ihtiyacım eklentiye ufak değişiklikler.P A N Ç O yazdı: Çrş May 15, 2019 1:21 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=175632 bu konu yardimci olur
Linklerini gizle |