bazuka plugini edit
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
bazuka plugini edit
Şu şekilde dener misin ?
Ammoları 10 a çektim sende olmazsa eğer cvar ayarları ile arttırmayı dene.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 267
bazuka plugini edit
5 e demiştim sen bazukayı 2 ye almışsın. neyse o önemli değil düzeltilir. de esas sorun şu bazukanın ucuna mermi gelmiyor.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş May 15, 2019 4:58 pm Şu şekilde dener misin ?
bazukax.sma
hlds serverde denedim mermi gelmiyor bazukanın ucuna.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
bazuka plugini edit
Bazukayı 5 e almak iyi bir şekilde çalışmayacaktır.Bunu eklenti sahibi söylüyor.Mermi sayısını arttırmak için sana 3 adet cvar vereceğim bunları tek tek yazıp tekrar dener misin ?
Kod: Tümünü seç
amx_cvar bazooka_ammo1 10
amx_cvar bazooka_ammo2 10
amx_cvar bazooka_ammo3 10
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
Yanlış anladın beni demek istediğim şu bazuka elime geliyor ateş etme tuşuna basıyorum ateş etmiyor. Sorun buradaBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş May 15, 2019 8:56 pm Bazukayı 5 e almak iyi bir şekilde çalışmayacaktır.Bunu eklenti sahibi söylüyor.Mermi sayısını arttırmak için sana 3 adet cvar vereceğim bunları tek tek yazıp tekrar dener misin ?
amx_cvar bazooka_ammo1 10 amx_cvar bazooka_ammo2 10 amx_cvar bazooka_ammo3 10
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
bazuka plugini edit
Sağ alta bakarsan merminin olmıyacağını göreceksindir.SAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Çrş May 15, 2019 9:05 pmYanlış anladın beni demek istediğim şu bazuka elime geliyor ateş etme tuşuna basıyorum ateş etmiyor. Sorun buradaBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş May 15, 2019 8:56 pm Bazukayı 5 e almak iyi bir şekilde çalışmayacaktır.Bunu eklenti sahibi söylüyor.Mermi sayısını arttırmak için sana 3 adet cvar vereceğim bunları tek tek yazıp tekrar dener misin ?
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
Dediğin şekil yaptım ama kodu halen aynı. 3 cvarı da girdim. OlmuyorBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş May 15, 2019 9:21 pmSağ alta bakarsan merminin olmıyacağını göreceksindir.SAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Çrş May 15, 2019 9:05 pmYanlış anladın beni demek istediğim şu bazuka elime geliyor ateş etme tuşuna basıyorum ateş etmiyor. Sorun buradaBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş May 15, 2019 8:56 pm Bazukayı 5 e almak iyi bir şekilde çalışmayacaktır.Bunu eklenti sahibi söylüyor.Mermi sayısını arttırmak için sana 3 adet cvar vereceğim bunları tek tek yazıp tekrar dener misin ?
Linklerini gizle |
-
bazuka plugini edit
deneyin bi kontrol edelim.
Linklerini gizle |
-