smash yazdı: Pzt May 06, 2019 3:15 am
Bu işi profesyonel olmak için yapmıyorum boş vakitlerimde eğlenmek için yapıyorum kendi eklentilerimi pawn dilinin kütüphanesidir kurallarıdır bakmadan yapan bir kişiyim eklentilerde göz gezdirdiğim kadar yapıyorum diğer dillerde satış ağırlığı var ve pawn dili değer görmüyor artık para harcanmıyor büyük eklentiler yapılmıyor ve yapılan eklentinin değeri kalmıyor bu forum gibi eklenti istek bölümlerinde basit kodlar yazıp tepki almak hoşuma gidiyor mesela o hazır bir afk slay eklentisiydi görüldüğü üzere hiç uğraşmadan 1 dakikada yaptım yazılım okuyucağım allahın izniyle o tarzda profesyonel seviyesinde öğreniyorum yaklaşık 1 ay oldu aralıksız prensipli bir şekilde devam ediceğim
Geriş dönüş için teşekkür ederim
İnsanlarda sunucularını çoğunlukla eğlence için kullanıyor. Eğlence için kurduğu sunucusunda sürekli insanların kick yemesi aksine daha da insanı deli edecektir. BEN EĞLENCE İÇİN YAPIYORUM demek bana göre bir bahane değil.
Tamam eğlence için yap ancak biraz ciddiye almalısın. Ayrıca pawn diline hiç bakmadan yapıyor olsan bile bu işin bir algoritması var. Buda geçerli bir bahane değil. Yazının gerisini okumadım bile.
P A N Ç O yazdı: Pzt May 06, 2019 9:27 am
set_task yerine set_task_ex kullanamaya başlamalısın artik
Set_task_ex kullan, sonra csduragi paneline yukle bakalim eklenti compile ediliyor mu bekliyorum. İlla yorum yapmis olmak icin boş yorum atmayin artik yeter.