Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

De_inferno2 hatası

Harita , model yapım dersleri , araç gereçleri.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

Merhabalar, bu mapı açınca cöküyor sys.eror da bir hata çıkmıyor yetkililer kontrol edebilirmi lütfen teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Eksik wad vb gibi dosyaları vardır. Farklı bir siteden indirip tekrar deneyin isterseniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
İletişim:

De_inferno2 hatası

Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

0nurd0gann yazdı: Sal Nis 30, 2019 12:57 pm Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur
Haritayı zaten panel üstünden silebiliyorsunuz diyebiliyorum. Zaten değişen bir şey olmucak. Harita giren oyuncularda var ise hata alacaktır. Ancak dosya kontorlü sırasında "eski harita > yeni harita" olarak değişir ise olur tabi böyle bir özellik var ise

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

delyy
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: тαĸıηтı`
İletişim:

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen delyy »

de_inferno2
map dosyaları
klasorde belirtiği yolu izliyerek yaparmısın hocam map açılıcakmı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

delyy
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: тαĸıηтı`
İletişim:

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen delyy »

Serhat Öndeş yazdı: Sal Nis 30, 2019 1:03 pm
0nurd0gann yazdı: Sal Nis 30, 2019 12:57 pm Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur
Haritayı zaten panel üstünden silebiliyorsunuz diyebiliyorum. Zaten değişen bir şey olmucak. Harita giren oyuncularda var ise hata alacaktır. Ancak dosya kontorlü sırasında "eski harita > yeni harita" olarak değişir ise olur tabi böyle bir özellik var ise
panelde sıfır ayarlarla gelen dosyaları silemez alıcağı hata bu olucaktır ama attıgım rardan eksik dosyalarını tamamlarsa sorunu bi ihtimal çözülebilir
HATA
Yüklemek istediğiniz dosya bulunamadı veya HAZIR gelen dosyaları yüklemeye çalıştınız. ( Yalnızca panele kendi yüklediğiniz dosyaları silebilirsiniz )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
İletişim:

De_inferno2 hatası

sorun sadece maptan kaynaklı degilmis de_filistin_32 acıldı az once map 2 saniye oynanıp donuyor degistirip tekrar açtım aynı sorun panellerde bir sıkıntı mı var eklentilerden kaynaklı olduğunu düşündüm server kasıp kasıp düşüyor diye serverımın cpu degeri bu şekilde bu sorunu tek ben mi yaşıyorum?
20190429000621_1.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

77 FPS
Server Ip/DNS: Kapalı.

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen 77 FPS »

İnternetten de_inferno2 haritası indirip, sadece bsp yüklemeyeceksin. :) Diğer yan dosyalarını da yükle yanında. Sorunun çözülecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

De_inferno2 hatası

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

sys_error.log dosyasında hata verip neden acılmadığı yazacaktır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
0nurd0gann
İletişim:

De_inferno2 hatası

Sys.error.log'da bununla ilgili birşey yazmıyor hocam
sys.error.png

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala