De_inferno2 hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
De_inferno2 hatası
Merhabalar, bu mapı açınca cöküyor sys.eror da bir hata çıkmıyor yetkililer kontrol edebilirmi lütfen teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
De_inferno2 hatası
Eksik wad vb gibi dosyaları vardır. Farklı bir siteden indirip tekrar deneyin isterseniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
De_inferno2 hatası
Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur
Linklerini gizle |
De_inferno2 hatası
Haritayı zaten panel üstünden silebiliyorsunuz diyebiliyorum. Zaten değişen bir şey olmucak. Harita giren oyuncularda var ise hata alacaktır. Ancak dosya kontorlü sırasında "eski harita > yeni harita" olarak değişir ise olur tabi böyle bir özellik var ise0nurd0gann yazdı: Sal Nis 30, 2019 12:57 pm Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
De_inferno2 hatası
de_inferno2
map dosyaları
klasorde belirtiği yolu izliyerek yaparmısın hocam map açılıcakmı
map dosyaları
klasorde belirtiği yolu izliyerek yaparmısın hocam map açılıcakmı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
De_inferno2 hatası
panelde sıfır ayarlarla gelen dosyaları silemez alıcağı hata bu olucaktır ama attıgım rardan eksik dosyalarını tamamlarsa sorunu bi ihtimal çözülebilirSerhat Öndeş yazdı: Sal Nis 30, 2019 1:03 pmHaritayı zaten panel üstünden silebiliyorsunuz diyebiliyorum. Zaten değişen bir şey olmucak. Harita giren oyuncularda var ise hata alacaktır. Ancak dosya kontorlü sırasında "eski harita > yeni harita" olarak değişir ise olur tabi böyle bir özellik var ise0nurd0gann yazdı: Sal Nis 30, 2019 12:57 pm Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur
HATA
Yüklemek istediğiniz dosya bulunamadı veya HAZIR gelen dosyaları yüklemeye çalıştınız. ( Yalnızca panele kendi yüklediğiniz dosyaları silebilirsiniz )
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
De_inferno2 hatası
sorun sadece maptan kaynaklı degilmis de_filistin_32 acıldı az once map 2 saniye oynanıp donuyor degistirip tekrar açtım aynı sorun panellerde bir sıkıntı mı var eklentilerden kaynaklı olduğunu düşündüm server kasıp kasıp düşüyor diye serverımın cpu degeri bu şekilde bu sorunu tek ben mi yaşıyorum?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Kapalı.
De_inferno2 hatası
İnternetten de_inferno2 haritası indirip, sadece bsp yüklemeyeceksin.0nurd0gann yazdı: Sal Nis 30, 2019 12:57 pm Farklı bir siteden indirdigimde panelde bu Map ismi var diyecektir ben farklı bir isimle kaydetmek istemiyorum yetkililer panelden kontrol edebilirmi veya panellere harita silebilme yetkisi verilirse iyi olur

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
De_inferno2 hatası
sys_error.log dosyasında hata verip neden acılmadığı yazacaktır
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
De_inferno2 hatası
Sys.error.log'da bununla ilgili birşey yazmıyor hocam
Linklerini gizle |