Ömer TELLİ yazdı: Cum Nis 26, 2019 2:38 am
Tam olarak sorun nedir ben anlayamadım ?
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ?
Bir adminlik sattınız bu adam gitti başka serverlara saldırı yaptı, benim serverım kapatılır mı demek istiyorsunuz ?
bunun cevabı ; burada inisiyatif bize kalıyor. Loglardan nerelere girmiş, hangi serverda ne zamandır var, adminlik kayıtları yetki durumu vs hepsi kontrol ediliyor gerekli işlem yapılıyor.
Bu yetki sattığınız kişide sizin panel mi var ? Loglardan giriş yaptığı belli mi oldu ? Direk uzaklaştırılıyorsunuz.
Ömer bey
Bizim bir hiçbir sorunumuz yok çok şükür vukuat'lık bir durumumuz da yok ..
Burada soruyuda cevabıda vermişsiniz ..
Kod: Tümünü seç
Bir adminlik sattınız bu adam gitti başka serverlara saldırı yaptı, benim serverım kapatılır mı demek istiyorsunuz ?
bunun cevabı ; burada inisiyatif bize kalıyor. Loglardan nerelere girmiş, hangi serverda ne zamandır var, adminlik kayıtları yetki durumu vs hepsi kontrol ediliyor gerekli işlem yapılıyor.
Adminlik satılması yada satılmaması durumu değil ..
Ana Panel benden başka kimsede yok olamazda .. Alt panel de kimsede yok ama ileride olabilir ..
Bizim bir üyemiz bizden habersiz ;
*Haberli olduğunda zaten suça iştirak etmiş oluruz ve işlem yapılır bunun bilincindeyiz ..
Burada ki cevabınızı örnek alıyoruz ;
Kod: Tümünü seç
yetki alınıp sunucuda bilerek hatalı map açıp oyun oynanmasına izin verilmiyor.
Bizim gözümüzde DDOS atmaktan farkı yok.
Konu açtığım için şüpheleri üzerime çektiğimin farkındayım ..
Bu arada benim böyle bir üyem de yok olsa zaten gereği anında yapılır ..
Ancak ileride bu tür durumlar ile karşılaşma olasılığı ve bu tür durumlarda sizin verdiğiniz cevaplar bizi endişelendirmektedir..
Bizim üyemiz habersiz başka bir klan yada sunucuya da üye olmuş ve orada bir suç işlemiş yada hatalı komutlar map vs.. kullanmış ise buradan çıkan sonuçlar ve cevaplarınız bizi düşündürmektedir..