Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İşlem Yapılması ve İnsiyatifler Hakkında ;

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Haykırmayana bak :)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

Yek'-ta yazdı: Cum Nis 26, 2019 12:08 am Herkese alt panel dahi vermeyeceksiniz. Veriyor iseniz bu kişi kimdir nedir, necidir, ne zamandır var, eski çevresi yok mu var mı vs. gibi bilgileri edinmelisiniz. Bir clan vardı, her yetkiyi verdiğinden önlü arkalı kimlik fotoğrafı istiyordu. Gerekir ise sizde öyle olacaksınız.
Kapatılan konuda asıl sunucu sahibi konu altına ortağımız saldırı atmış, saldırıyı kabulleniyoruz. Her şey için teşekkürler CSD dedi ve gitti. Örnek alın diyebilirim. Yarın bir gün bir şey olduğunda af konusu açarlar geri gelirler. Öyle 5 ay 7 ay beklemezler.
Kabullendiğinin farkındayım kabullenilmediği durumlarda ise :?: kocaman soru işareti

Kod: Tümünü seç

sunucuda bilerek hatalı map açıp oyun oynanmasına izin verilmiyor.
Bizim gözümüzde DDOS atmaktan farkı yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

77 FPS
Server Ip/DNS: Kapalı.

Mesaj gönderen 77 FPS »

Facebook kızgın emote'u lazım foruma. @Yek'-ta

Tam olarak anlatmaya çalıştığı şeyi ben anlattım...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Mesaj gönderen uzman59 »

77 FPS yazdı: Cum Nis 26, 2019 12:23 am Facebook kızgın emote'u lazım foruma. @Yek'-ta

Tam olarak anlatmaya çalıştığı şeyi ben anlattım...
He tabii anlattın :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yine yasaklısın. Saldırıyı atanın bilgileri senin panelinden çıkıyor. Ve alıntı doğru. 3 sene önce ben de saldırı attım. Hatta haklı olmama rağmen, sırf Ömer TELLİ bir şey yapmıyor diye saldırdım. Biliyorsun konuyu. Ön ip lere kök saldığım için Ömer TELLİ bana sırf senin yüzünden ön ipleri komple kapatmam lazım farkında mısın dedi. Ben o zaman büyük bir hata yaptığımı fark ettim. Benim yüzümden 7-8 ip kapanacaktı. Saldırı attığım kişiden özür diledim, nasıl attığımı söyledim. Bir daha olmayacak dedim konu kapandı. 1 ay sonra forumda bir konu oldu uyardım, yanlış yapıyorsunuz dedim. Sonra özelden ağıza alınmayacak küfürler ettikleri için yasaklandılar :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

Yek'-ta yazdı: Cum Nis 26, 2019 12:28 am Yine yasaklısın. Saldırıyı atanın bilgileri senin panelinden çıkıyor. Ve alıntı doğru. 3 sene önce ben de saldırı attım. Hatta haklı olmama rağmen, sırf Ömer TELLİ bir şey yapmıyor diye saldırdım. Biliyorsun konuyu. Ön ip lere kök saldığım için Ömer TELLİ bana sırf senin yüzünden ön ipleri komple kapatmam lazım farkında mısın dedi. Ben o zaman büyük bir hata yaptığımı fark ettim. Benim yüzümden 7-8 ip kapanacaktı. Saldırı attığım kişiden özür diledim, nasıl attığımı söyledim. Bir daha olmayacak dedim konu kapandı. 1 ay sonra forumda bir konu oldu uyardım, yanlış yapıyorsunuz dedim. Sonra özelden ağıza alınmayacak küfürler ettikleri için yasaklandılar :D
O tarihlere kadar araştırmıştım forumda. Zeybek gaming olayı mı ? Açıklı eklenti olayı yani...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Evet. O konuda Ömer TELLİ den çok pis kalay yemiştim. Düşünsene, sabah Bi kalkıyorsun bütün ön ipler kiralikta :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Yek'-ta yazdı: Cum Nis 26, 2019 12:33 am Evet. O konuda Ömer TELLİ den çok pis kalay yemiştim. Düşünsene, sabah Bi kalkıyorsun bütün ön ipler kiralikta :D
olsun be abi şimdi yine bi MR gaming açarsın :D efsane pluginleri ile.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

77 FPS

Mesaj gönderen 77 FPS »

Zaten o konu dışında senin gerçekten sinirli ve haksız damgası yediğin bir konu görememiştim. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Gerçekten çok sinir bozucuydu. Hem benden çalıyorlardı hemde bana küfür ediyorlardı. Alt clan olarak MR clan açmışlardı bir ara. Neyse olanlar oldu, bu ekran görüntüsü de o zamanlardan Ömer TELLİ nin bana yazdığı. Uzman cevap vermediğine göre cevabını aldı herhalde. Konuyu silinenlere atıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli