Aslında CSDurağının paneli plugin yüklemeyi seven ve emek vermek isteyenler için tasarlanmış ancak sen hep bir şekilde birilerine bu emeği yaptırmaya çalışıyorsun kendin öğrenmen daha iyi olmaz mı? İnternette bir sürü video var sonuçta veya kuran birisinden öğren izle bir daha da muhtaç kalmazsın bence.
Meczup yazdı: Sal Nis 23, 2019 12:45 pm
Aslında CSDurağının paneli plugin yüklemeyi seven ve emek vermek isteyenler için tasarlanmış ancak sen hep bir şekilde birilerine bu emeği yaptırmaya çalışıyorsun kendin öğrenmen daha iyi olmaz mı? İnternette bir sürü video var sonuçta veya kuran birisinden öğren izle bir daha da muhtaç kalmazsın bence.
Meczup yazdı: Sal Nis 23, 2019 12:45 pm
Pc kola dokuku olsa yardim edicem ?
maalesef bilmiyordum, ancak istediğin modlar çok fazla eklenti ve modele ihtiyaç duyuyor ve çok kararsızsın bence bu yüzden kimse yanaşmıyor tam bir modda karar kılınca bana ömden ts3 ipini at yardımcı olurum