Bir Mod Eklentinin İçine Başka Bir Mod Eklenebilirmi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Başlıktaki gibi demek istediğim şu.Şimdi diyelimli elimde Csgo Mod Sması var.Ve Ben Bunu Başka Bir Moda Çevirmek İstiyorum.
Yapmak istediğim moddaki silahları csgo silahlarıyla değişince sıkıntı olmaz dimi.
Ben Yeni Yapılan Güncel Modern Warfare Mod indirdim.Exesini ve oynadım.Modellerini seslerini aldım herşeyini sadece smaları yok.
Bende düşündüm bunun silah modellerini alıp csgo eklentisinin içindeki csgo silahlarıyla değiştirsem olurmu.
Olursa yapmak istediğim bu Hani csgo modda csgo silahlarla oynanıp menu yazıp skinli silahlar alınıyorya bende Csgo Silahlarla oynama yerine Cs 1.6 Silahlarıyla oynanıp menu yazıp csgo skinli silahlar yerine Modern Warfarenin silahları olacak.
Oyuna girdiniz diyelim elinizie Csnin normal silahları olacak ve Menu yazıp csgo silahları skinli hali filan onun yerine Modern Warfarenin silahları olacak.
Şuan yapıyorum mesela MWAwp diye isimleri yapıyorum.Model yollarınada modellerini yazıyorum.Sizce Olurmu ?
Yapmak istediğim moddaki silahları csgo silahlarıyla değişince sıkıntı olmaz dimi.
Ben Yeni Yapılan Güncel Modern Warfare Mod indirdim.Exesini ve oynadım.Modellerini seslerini aldım herşeyini sadece smaları yok.
Bende düşündüm bunun silah modellerini alıp csgo eklentisinin içindeki csgo silahlarıyla değiştirsem olurmu.
Olursa yapmak istediğim bu Hani csgo modda csgo silahlarla oynanıp menu yazıp skinli silahlar alınıyorya bende Csgo Silahlarla oynama yerine Cs 1.6 Silahlarıyla oynanıp menu yazıp csgo skinli silahlar yerine Modern Warfarenin silahları olacak.
Oyuna girdiniz diyelim elinizie Csnin normal silahları olacak ve Menu yazıp csgo silahları skinli hali filan onun yerine Modern Warfarenin silahları olacak.
Şuan yapıyorum mesela MWAwp diye isimleri yapıyorum.Model yollarınada modellerini yazıyorum.Sizce Olurmu ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Olmaması için bir neden yok, panel üzerinden değilde ilk önce kendi bilgisayarınızda test edin.
Linklerini gizle |
-
Ama elimdeki csgo mod eklentisinin amxxi yok nasıl bunu hlds sunucusunda deniyebilirim ?
Linklerini gizle |
-
İndirdiğin mod farklı oyun gibi ayrı mı giriyorsun ?
Linklerini gizle |
-
Aynen exe olarak indirdim Açınca Cs 1.6 gibi açılıyor.Cs 1.6 nın aynısı işte sadece mod değişik
Linklerini gizle |
-
O moddaki çoğu dosyayı oyuncular indiremez. Sadece model ve ses dosyalarını yapabilirsin. sma dosyasındaki modelleri ondaki dosyalarla değiştir sonra compile edeceksin. amxmodx içindeki scripting klasörüne gir, sma yi compile üzerine doğru sür.
Linklerini gizle |
-
Csgo mod eklentisi açtım ve Mw modun modellerini seslerini filan değiştim.Hatta eklentide csgo modla ilgili yazılarıda Mw olarak filan değiştirdim.Skin yazılarınıda silah olarak değiştim.Yani menü açılcak silahı alcak silahı alcak diyecek skin aldın yerine öyle.
Dediğini anlamadım compile nasıl edicem amxmodx içindeki scripting klasörüne gir demişssin hangisi ?
Dediğini anlamadım compile nasıl edicem amxmodx içindeki scripting klasörüne gir demişssin hangisi ?
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Az araştırma lütfen.
gelistirme-arac-gerecler/amxmodx-kurulum-t14681.html
Burada compile olayı mevcut.
gelistirme-arac-gerecler/amxmodx-kurulum-t14681.html