Selamın Aleyküm,İyi Akşamlar.
Elimdeki Extreme Zombie Giant Modu var ve ben bu modu HLDS Server açıp yaptım ve mod sıkıntısız çalışıyor.
Yüklicektim ama çok değişik dosyalar var.Ve sma dosyalarını ben ayırdım yapımcı plague smalarınıda koymuş karışmış ben ayarladım şuan zombie giant sması 20 tane ama plugins amxlere baktım zombie giant amxleri var ama amxlerin smaları yok smlar sadece silah sması.Ben hlds serverde smaları atmadım amxleri attım.Napmam lazım
Zombie Mod Hakkında Yardım,Bilgiler
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
Kendini çok yıpratıyorsun kardeşim cs 1.6 da canlılık dönemi değil ve başkalarına yapabildiğin kadar yardımda ediyorsun ama birazda kendin için çabala aç jail beş kişide olsa zamanla büyür devam et 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
Yapımcı karıştırmış o smaların amxlerini zar zor buldum şuan hlds kuruyorum bakıyorum işte
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Reklamlar ve kendilerine özel olsun diye amxxleri koymuyorlar işlerine gelenin sma larını koyuyorlar sma dosyası olmadan csduraginda işe yaramaz Başkan o mod forumda mevcut sanki araştır biraz
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
jail tutmuyor değil. facebook,youtube gibi sosyal medya ve video merkezlerinde reklamlarını yaparsan hergün örnek vereyim 2-3 tane adam yakaladınmı onlara klanını sevdirdinmi 1 ayda o sayı 35-40 ıda geçer. yönetim sağlaman lazım yani bu konuda.
Linklerini gizle |